Välkommen till

Gibraltargatan 28

Gibraltargatan 28
1:a Nedre Johanneberg

Compactliving med låg avgift på attraktiv adress

Välkomna till denna charmiga 30-tals pärla på attraktiva Gibraltargatan alldeles invid Wijkandersparken. Här bor man med lugnt gårdsläge och ett generöst tidstypiskt fönsterparti bidrar med fint ljusinsläpp. Kvadratmetrarna är effektivt planerade och erbjuder compact living på hög nivå. Mycket stabil förening med låg belåningsgrad som även avspeglas i den låga månadsavgiften.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Du välkomnas in i en möblerbar hall med fri avhängning. Lägenheten har genomgående generös takhöjd som ger en känsla av rymd tillsammans med de vita väggarna.

Vidare in i bostaden möts man av vardagsrummet som präglas av ett stort fönsterparti. Ytan kan möbleras med soffa, säng och övrigt möblemang. Det finns även en inbyggd garderob som bidrar med förvaringsmöjlighet.

Yteffektivt arbetskök som på få kvadrat erbjuder det man behöver. Köksinredning i vitt och öppna hyllplan kombineras med bänkytor i trä samt stänkskydd i vit mosaik. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadshäll med två plattor, kombinerad ugn/mikro, diskmaskin samt kyl med frys.

Helkaklat badrum med vitt kakel och klinker. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med skjutdörrar samt både handdusch och taksil.


I Nedre Johanneberg har allt du nära till allt du kan önska. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Några minuters promenad bort erbjuder Göteborgs paradgata Avenyn ett stort utbud av restauranger, gallerier och butiker samt evenemangsstråket med Liseberg, Scandinavium och Ullevi. Grönskan uppe vid Humanisten och Näckrosdammen nås med lätthet, likaså Chalmers och Kapellplatsen med brett utbud av olika affärer, träningsanläggningar och en välsorterad livsmedelsbutik. Bara ett stenkast bort stoltserar trivsamma Vasagatan med sina populära uteserveringar och restauranger. Det finns även bra kommunikationer med bussar som trafikerar området.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nedre Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer och butiker. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Stadsdelen är populär bland studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta