Underbart bostadsrättsfritidshus i en sommaridyll

Patricia Warnlöf
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Ryrsjön 212

Lilla Edet

Kortfakta

Pris/Bud:
750 000 kr
Avgift:
1 995 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
19 kvm
Adress:
Ryrsjön 212,
463 35 GÖTA

Lundin Värdering

Boka nu
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

Välkommen till Ryrsjön 212 och detta nyrenoverade bostadsrättsfritidshus med sjöutsikt! Här har ni ett fritidsboende med det lilla extra bara ett stenkast till badsjö, gemensam boulebana, ridhus, odlingsmöjligheter samt tillgång att låna kanoter. Det bästa av allt är att det är tillåtet för åretruntboende för den som önskar. Välkommen med din intresseanmälan!

Bostaden disponeras enligt följande:

Det första ni möts av är en härlig altan med många soltimmar samt den vackra sjöutsikten. Här kan ni grilla och servera sommarens härliga middagar i goda vänners lag. Till kvällen njuter ni av en vacker solnedgång till ett parti Yatzy eller ett kvällsdopp i sjön. För den med gröna fingrar finns plats att odla intill altanen.

Väl inne i stugan har ni ett öppet vardagsrum med ett praktiskt kökspentry renoverat 2020. Väggarna är nymålade i vitt samt med ett nylagt laminatgolv i ljus ek. Här finns plats för matbord, bäddsoffa och en mindre kontorshörna för den som önskar arbeta det sista på distans för att sedan ta resten av dagen ledigt och njuta av en bra bok. Fiber är installerat.

Även badrummet är renoverat 2020 med vitt kakel och gråsvart klinkers. Utrustningen består av dusch, wc, kommod samt spegel. Separat finns en gemensam tvättstuga på gården som man enkelt bokar upp.

Det finns även en gemensamhetslokal som man kan boka vid tillställningar eller om barnen vill umgås för sig själva. Här finns pingisbord, darttavla samt möjligheten att låna kanot. På gården finns även en boulebana som kan boka upp sig på. En cykeltur bort finns även ett ridhus.

Många av stugorna har fått tillåtelse att bygga ut och säljarna har sedan tidigare fått bygglov beviljat för detta men som gått ut. Observera att detta är något man måste söka tillstånd för.
I närheten finns även skola (F-6) samt förskola. Goda kommunikationer med buss via E45an som tar dig till både Trollhättan och Göteborg.

Då detta är ett bostadsrättsfritidshus kan ni förvärva bostaden med ett vanligt banklån vilket är en stor fördel. Här bor ni med ett av de bästa lägena på Ryrsjön och allt som hör till, tveka inte på att höra av dig redan idag för visning och mer information. Välkomna!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 750 000 kr

Avgift: 1 995 kr/månad. Inkl. VA och renhållning. Exkl. el och fiber. Tillägg tillkommer för året runt boende.

Andelstal: Andel i föreningen är 3,375%. Andel av årsavgift är 3,37%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Driftkostnad: Totalt ca 917 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 817 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
El-kostnaden betalas i förskott preliminärt via föreningen och läses av 1 gång per år. Vill man bo permanent tillkommer en året-runt-kostnad på 2 400kr/år.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Ryrsjön 212, 463 35 GÖTA. Lilla Edet kommun.

Objekttyp: Bostadsrättsfritidshus.

Lägenhetsnummer: 10/1001

Storlek: 1 rum. Boarea 19 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Ryrsjön vid Göta Älv. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 26 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Fuxerna 6:218. På tomten har man uppfört 26 stugor om en lägenhetsyta på totalt 564 kvm.

Tillhörande föreningen finns en separat byggnad med tvättstuga, en gemensamhetslokal att låna, kanoter att låna, boule-bana samt ställplatser för husbil att hyra.

Uppvärmning: Direktverkande el.

TV och bredband: Bredband: Fiber.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning