Underbart bostadsrättsfritidshus i en sommaridyll

Patricia Warnlöf
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Ryrsjön 211

Lilla Edet

Kortfakta

Pris/Bud:
1 000 000 kr
Avgift:
1 995 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
30 kvm
Adress:
Ryrsjön 211,
463 35 GÖTA
Lundin
Lundin

Lundin Värdering

Boka nu
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

Välkommen till Ryrsjön 211 och detta nyrenoverade bostadsrättsfritidshus med sjöutsikt! Här har ni ett fritidsboende med det lilla extra bara ett stenkast till badsjö, gemensam boulebana, ridhus, odlingsmöjligheter samt tillgång att låna kanoter. Det bästa av allt är att det är tillåtet för åretruntboende för den som önskar. Välkommen med din intresseanmälan!

Bostaden disponeras enligt följande:

Det första ni möts av är en solig altan som går runt halva stugan med otrolig vacker utsikt över sjön samt med många soltimmar. Här kan ni grilla och njuta av sommarens bästa dagar i en lugn och naturnära miljö som sätter guldkant på vardagen.

Innanför ytterdörren möts ni av en praktisk hall med god förvaring för skor och ytterkläder. Häng av jackan och stig in i den nyrenoverade stugan där det första ni möts av är ett stort kök nyrenoverat 2022. Här har ni goda arbetsytor för hela familjens matlagning med många skåp som rymmer alla redskap ni behöver. Här får ni även plats med en sovplats direkt till höger.

Bakom köket finner ni stugans badrum som även detta är nyrenoverat år 2022. Utrustningen består av wc, kommod, dusch samt spegel.

Vidare in till vardagsrummet har ni plats för matsal eller en soffgrupp med TV. Här har ni vackra fönsterpartier med sjöutsikt att njuta av såväl sommartid som vintertid.

Det finns även en gemensamhetslokal som man kan boka vid tillställningar eller om barnen vill umgås för sig själva. Här finns pingisbord, darttavla samt möjligheten att låna kanot. På gården finns även en boulebana som alla i föreningen kan nyttja. En cykeltur bort finns även ett ridhus. I närheten finns även skola (F-6) samt förskola. Goda kommunikationer med buss via E45an som tar dig till både Trollhättan och Göteborg.

Då detta är ett bostadsrättsfritidshus kan ni förvärva bostaden med ett vanligt banklån vilket är en stor fördel. Här bor ni med ett av de bästa lägena på Ryrsjön och allt som hör till, tveka inte på att höra av dig redan idag för visning och mer information. Välkomna!

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 000 000 kr

Avgift: 1 995 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 3,375%. Andel av årsavgift är 3,37%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Driftkostnad: Totalt ca 1 100 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:1 000 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
El-kostnaden betalas i förskott preliminärt via föreningen och läses av 1 gång per år. Vill man bo permanent tillkommer en året-runt-kostnad på 2 400kr/år.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Ryrsjön 211, 463 35 GÖTA. Lilla Edet kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 005/1001

Storlek: 1 rum varav 1 sovrum. Boarea 30 kvm. Säljarens egna information. Om det är av betydelse uppmanas köparen att göra en egen uppmätning.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Ryrsjön vid Göta Älv. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 26 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Fuxerna 6:218. På tomten har man uppfört 26 stugor om en lägenhetsyta på totalt 564 kvm.

Tillhörande föreningen finns en separat byggnad med tvättstuga, en gemensamhetslokal att låna, kanoter att låna, boule-bana samt ställplatser för husbil att hyra.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning