Välkommen till

Mölndalsvägen 87D

2:a Södra Centrum

Tidlösa materialval & gårdsbalkong i västerläge

Välkomna till en modern tvåa med öppen planlösning, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och gårdsbalkong i västerläge. Lägenheten präglas av tidlös elegans och ljusa färgval som skapar en perfekt bas för det skandinaviska hemmet. Genomtänkt utrustad med bland annat diskmaskin och kombimaskin som förhöjer livskvaliteten. Light Factory är ett bekvämt framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd på samma våning som bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar i kombination med ett perfekt centralt läge med närhet till allt du kan tänkas behöva!

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar i spegelglas. I taket sitter infällda spotlights. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad askparkett från Tarkett samt väggar, lister och dörrfoder i samma kritvita nyans.

Härliga sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här kan man inreda med soffa, matplats och övrigt möblemang. Fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti.

Köket kommer från Marbodal och har kritvita köksluckor som kombineras med en laminatbänkskiva i en behaglig varmgrå nyans, kakel i grå kustgranit och blandare i mattborstad krom från Tapwell. De energisnåla vitvarorna är i rostfritt utförande och kommer från Siemens förutom fläkten som är från Franke. Vitvarorna består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt sovrum som avskiljs med två diskreta skjutdörrar. Här kan man inreda med dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter finns i form av en klädkammare. Sovrummets väggar är målade i en gråbeige nyans med matt finish. Fint ljusinsläpp samt utgång till lägenhetens härliga balkong i västerläge.

Modernt badrum där golvet kläs av grå kustgranit och väggarna är helkaklade i vitt reliefmönstrat kakel. Inredningen består av wc, vitlackad handfatskommod med inbyggd och trådlös ljudanläggning, spegel med belysning samt duschhörna med rundad vikvägg i glas och takdusch. I badrummet finns även kombimaskin från Siemens samt en specialdesignad torkställning med över tio meters torklängd vilket ger funktionalitet som en egen tvättstuga.

Föreningen har en gemensam loungeyta med trådlöst internet, elegant inredda och ljussatta trapphus samt glasad hiss mot gatan som ger känslan av ett finare hotell. Dessutom består affärslokalerna på bottenplan av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare. Huset har ett perfekt läge, nära grönområden som Safjället och all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta