Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 14

Frida Hjertbergs Gata 14
3:a Johanneberg

Gaveltrea med stor sydvästbalkong mot gården

Välkomna till en modern gavellägenhet med tidlösa materialval, ljusflöde från fönster i två väderstreck samt stor balkong i lugnt gårdsläge samt sydvästläge. Här erbjuds ni öppna sociala ytor, välplanerat kök med energieffektiva vitvaror, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus. Mycket attraktivt läge endast en kort promenad från allt innerstaden har att erbjuda!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en generös garderob med skjutdörrar i spegelglas (Elfasystemet i garderoben ingår ej). I hallen ligger praktiskt klinker i mörkbrun nyans från Höganäs men i övrigt har lägenheten genomgående fin mattlackad enstavsparkett i ek och väggarna är till största del vitmålade.

Stora sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet bjuder på trevligt ljusinsläpp från två fönster i två olika väderstreck. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp och övrigt möblemang.

Rymligt kök med köksinredning från Marbodal som kombineras med bänkskiva i mörkgrå laminat och stänkskydd i ljusgråmelerat kakel från Höganäs. Kvalitativa vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Vid kökets härliga fönster finns en given plats för matbord.

Lägenheten har två sovrum. Det större sovrummet kan inredas med dubbelsäng och tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i en generös garderob med skjutdörrar i spegelglas (Elfasystemet i garderoben ingår ej). Ett stort fönster bidrar med trevligt ljusinsläpp.

Det mindre sovrummet rymmer en enkelsäng samt tillhörande möblemang och har goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Fin fondvägg med bergstoppar i grått.

Modernt badrum med klinker i mörkbrun nyans från Höganäs och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod från Vedum, duschhörna med raka duschdörrar i frostat glas från INR, blandare från Mora, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrummet har behaglig golvvärme och i taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta