Välkommen till

Andra Långgatan 26

Andra Långgatan 26
4,5:a Linnéstaden

Smakfullt renoverad - Inglasad balkong och fyra sovrum

Snart har vi nöjet att visa en efterlängtad bostad på Andra Långgatan som rymmer hela familjen. Genomgående och smakfullt renoverad i hörnläge med stora sällskapsytor som harmoniserar i öppen plan med ett fullutrustat kök. Fyra bra sovrum varav master bedroom med mängder av förvaringsmöjligheter, badrum med badkar och kombimaskin samt gäst-wc. Dessutom en östervänd inglasad balkong. Här saknar vi ingenting!

Som om detta inte vore nog så är bostaden belägen i en trygg och fin bostadsrättsförening med en stor härlig gård, solceller på taken, grönytor, odlingslådor, grillplats och lekplats. Och bredband, det ingår i månadsavgiften.

Läget är fenomenalt och omgivningarna har allt du kan önska. Kanske är det just kombinationen av det pulserande nöjeslivet och närheten till Slottsskogen som gjort Linnéstaden till en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar? Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör stämningen här så oerhört gemytlig. Kanske är det den sköna blandningen av caféer, krogar och små butiker som gör att det alltid är liv och rörelse på gatan. I kombination med den starka kvarterskänslan och närheten till rekreation och lugn. Vi känner oss riktigt hemma här!

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens yta disponeras enligt följande:

Hall
Vi välkomnas in luftig och härlig hall centrerad i bostaden. Förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor erbjuds via två garderober.

Golv: Klinker.
Väggar: Vitmålade.

Kök
Snyggt kök med sobra materialval, bra arbetsytor och väl tilltagna förvaringslösningar. Renoverat år 2021. Gröna skåpsluckor, pastellrosa kakel, en ordentlig diskbänk och köksö med spishäll/ugn och mycket skåpsutrymme. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll (Electrolux, 2013), varmluftsugn med ångfunktion (Gorenje, 2021), integrerad diskmaskin (Asko, 2021) och kyl samt frys i fullhöjd (Samsung, 2020). Planlösningens utformning är optimal och samsas väl med sällskapsrum och matsalsdel som rymmer ett rejält matbord.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Vitmålade.

Sällskapsrum
Vardagsrum med hörnläge, burspråk med fina utsiktsvyer och stora fönster som låter ljuset flöda. Ett stort rum med flertalet möbleringsalternativ och plats för soffgrupp, sittgrupp, bokhyllor och matbord.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Vitmålade.

Sovrum/Kontor
Nås intill köket och disponeras idag som sovrum, det är detta rum som inte finns registrerat enligt lägenhetsutdraget men som absolut är i god storlek och passar bra som sovrum för barnet, gästen eller som kontor och rymmer säng och skrivbord.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Vitmålade.

Sovrum
Intill vardagsrummet når vi sovrum nummer tre. I lagom storlek för att rymma säng, förvaringsmöbler och skrivbord. Härifrån nås även bostadens underbara, inglasade balkong belägen mot öster. Här sitter vi gärna och njuter av morgon och förmiddagssolen.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Målade grönt.

Sovrum
I samma storlek som föregående, huserar idag storasyster och rymmer säng, skrivbord och förvaringsmöbler.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Målade blått.

Sovrum
Generöst master bedroom med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Mycket förvaringsmöjligheter lämnas via flertalet garderober.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Målade vinrött.

Badrum
Badrummet nås ifrån hallen. Renoverat år 2020 med smakfulla val, väggarna är kaklade i vitt och golvet är belagt med en grönmelerad klinker med underliggande komfortvärme. Utrustat med wc, handfat med kommod och spegel. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från LG och badkar för avkopplande stunder.

Gäst-wc
Intill badrummet finns bostadens gäst-wc. Även här smakfullt inrett med helkaklade väggar i vitt med turkos mosaik och golv belagt med klinker, utrustat med wc, handfat med kommod och vägghängd spegel.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta