Välkommen till

Frida Hjertbergs gata 1

Frida Hjertbergs gata 1
3:a Johanneberg

Modern gavellägenhet med härligt ljusflöde & stor balkong

Välkomna till denna fantastiska och moderna gavellägenhet med tidlösa materialval och härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Lägenheten har även en tyst boendemiljö där man kan njuta av lugnet. Här erbjuds ni öppna sociala ytor, välplanerat kök med vitvaror från Siemens, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Som pricken över i:et har denna bostad dessutom en fantastisk balkong som bjuder in till flera olika möbleringsalternativ. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus. Mycket attraktivt läge endast en kort promenad från allt innerstaden har att erbjuda!

Denna lägenhet är en av de få i föreningen där de nuvarande ägarna initialt gjorde den extra kapitalinsatsen på 800 000 kr. Lägenheten är därigenom mindre belånad och har lägre avgift än övriga. Mer information finns under punkten föreningens ekonomi.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en generös hall med plats för fri avhängning samt förvaring i inbyggda garderober. Utöver det erbjuds ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob med spegelglas. Praktisk mörkgrå klinker klär de första stegen in i bostaden som utöver det har genomgående 3-stav ekparkettgolv. Väggarna är genomgående målade i en ljus grå ton.

Det stora vardagsrummet med kök i halvöppen planlösning ger utrymme för härliga sociala sammanhang. Vardagsrummet erbjuder stor inredningsfrihet med plats för både soffgrupp och matplats för större middagssällskap. De stora fönsterpartierna och öppningen mot balkongen bidrar med rikligt med ljusinsläpp. Balkongen är generöst utformad och erbjuder plats för trevligt umgänge.

Det moderna och praktiska köket har ljusgrå köksinredning från Marbodal som blir enhetligt tillsammans med det vita kaklet i halvstensförband och stenbänkskivan i matt marmor. Den maskinella utrustningen är från Siemens och utgörs av integrerad kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll med fläkt samt integrerad diskmaskin. Infällda och dimbara spotlights bidrar med extra ljus.

I lägenhetens mer privata del finner ni ett rymligt sovrum som har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöjligheter i tre garderober och ett linneskåp. Sovrummet har fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Det andra sovrummet inrymmer enkelsäng och har även det goda förvaringsmöjligheter i två garderober vilket gör att det blir optimalt som gästrum, barnrum eller varför inte som hemmakontor.

Badrummet är helkaklat i vitt med mörkgrått klinkergolv och är inrett med handfatskommod och skåpsförvaring i vitt från Vedum. Här erbjuds ni både tvättmaskin och torktumlare från Siemens med ovanliggande grå laminatbänkskiva. Utöver tvättutrustningen finns här wc, handfat, dusch med vikbara glasdörrar med taksil och handdusch samt spegel med belysning. Extra belysning fås från infällda spotlights i taket.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta