Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 6

Frida Hjertbergs Gata 6
3:a Johanneberg

Social trea med både balkong & uteterrass

Välkomna till en välgenomtänkt och ljus trea med stora sällskapsytor i öppen planlösning, rymlig balkong med morgonsol samt en stor grön terrass med kvällssol. Lägenheten har stilrena materialval, flera bekvämligheter och generösa förvaringsutrymmen i både garderober och klädkammare. Tidlöst kök från Marbodal med vitvaror från Siemens, två rymliga sovrum samt helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhängning samt en garderob. Vidare in i lägenheten finns en inre hall som erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Lägenheten genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Ljusa sällskapsytor i öppen planlösning med ljusinsläpp från flera fönsterpartier och utgång till lägenhetens rymliga balkong. Balkongen ligger i sydostläge med morgonsol och har öppningsbar inglasning. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp och övrigt möblemang.

Köket har stilrena materialval som köksinredning i vitt från Marbodal, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens. I köket ryms en matplats för större middagssällskap och ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en generös klädkammare. Fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens stora gröna uteterrass i nordvästläge som vetter mot gården och har härlig kvällssol.

Det mindre sovrummet kan inredas med säng och arbetshörna. Ljusinsläpp från ett fönster med lugnt gårdsläge.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med rundade glasdörrar. Badrummet har även en tvättavdelning med förvaring, arbetsyta samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. I taket sitter infällda spotlights.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta