Snart till salu

Nybyggd tvåa med soldränkt balkong i trivsamt område

Johanna Håkansson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Simon Stark
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Ljungslättsgatan 6B

2:a Björkekärr

Kortfakta

Avgift:
3 565 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
62 kvm
Våning:
2/2, ej hiss
Byggår:
2021
Adress:
Ljungslättsgatan 6B,
416 78 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu
Trätorget
Trätorget
Härlanda Tjärn
Härlanda Tjärn
Skatås Motionscenter
Skatås Motionscenter

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johanna.hakansson@lundin.se.

Ett stenkast från Härlanda tjärn och Björkekärrs gemytliga radhusområde erbjuds nu denna alldeles nybyggda tvårummare! Här fås en väl tilltagen balkong om 13 kvm med högt och fritt läge belägen i sydost, härligt ljusinsläpp, ett stilrent och välutrustat Marbodalkök samt öppen planlösning. Björkekärr är området för den aktiva då det erbjuds en tennisbana bara 150 m från lägenheten, mountainbike-banor, löparslingor och flera utegym. Så vill du bo med lugnt läge och ha naturen och vattnet som närmsta granne samtidigt som du har goda kommunikationer in till city? Då har du hittat rätt!

Information Ekonomi

Avgift: 3 565 kr/månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning samt basutbud tv samt bredband 100/100 mbit/s.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,76%. Andel av årsavgift är 2,75802%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av köparen.

Information Bostad

Adress: Ljungslättsgatan 6B, 416 78 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2021

Lägenhetsnummer: 1-1101

Våningsplan: Våningsplan 2 av 2. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 62 kvm. Enligt lägenhetsförteckning.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: BRF Smörblomman i Björkekärr. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 34 lägenheter.

Allmänt om föreningen: BRF Smörblomman registrerades 2020-04-02 och består av 34 lägenheter i 6 huskroppar. Bostäderna stod färdiga 2021 och inflytt påbörjades januari 2022.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Söderberg & Partner. Kollektivt bostadsrättstillägg finns för alla medlemmar.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX med värmeåtervinning.

Energideklaration: Utförd 2021-11-30. Energiklass C.

Renoveringar: Då byggnaderna är nyproducerade föreligger inget renoveringsbehov.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till TV, bredband och telefoni via Tele 2. Detta är inkluderat i avgiften (100/100 mbit/s bredband).

Parkering: Föreningen tillhandahåller 26 parkeringsplatser utomhus. Kostnad 350kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Gemensamt cykelförråd, miljöhus och gård med sittplatser och grillmöjligheter.

Övrigt: År 2024 kommer Egnahemsbolaget utföra en garantiavstämning av bostäderna för att kontrollera eventuella förändringar.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Björkekärr

skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och en grundskola, Rosendalsskolan. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning