Välkommen till

Ljungslättsgatan 6B

2:a Björkekärr

Nybyggd tvåa med soldränkt balkong granne med Härlanda Tjärn

Ett stenkast från Härlanda tjärn och Björkekärrs gemytliga radhusområde erbjuds nu denna alldeles nybyggda tvårummare! Här fås en väl tilltagen balkong om 13 kvm med högt och fritt läge belägen i sydost, härligt ljusinsläpp, ett stilrent och välutrustat Marbodalkök samt öppen planlösning. Björkekärr erbjuder mountainbike, löpning, tennis och flera utegym. Området har också bageri, apotek och flera affärer. Så vill du bo med lugnt läge och ha naturen och vattnet som närmsta granne samtidigt som du har goda kommunikationer in till city? Då har du hittat rätt! Möjlighet till snabbt tillträde finns.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en hall med plats för avhängning direkt innanför ytterdörren, hallen rymmer dessutom ytterligare möblemang i form av till exempel förvaringsmöbel eller sittmöbel lite längre in i hallen. Golvet täcks till en början av ett praktiskt klinker som sedan övergår till en klassisk ekparkett som flyter vidare igenom resten av bostaden. Från hallen nås ett förråd om 2 kvm som även kan passa toppen som walk-in-closet eller varför inte ett arbetsrum.

Bostadens badrum nås också från hallen och är helkaklat i vitt, lite bredare kakel och på golvet ligger ett mörkgrått klinker. Badrummet är utrustat med en kombinerad tvätt- och torktumlare, dusch med ihopfällbara duschväggar i glas, handfat med underliggande kommod, spegelskåp, handdukstork, WC samt ett ventilationsaggregat för lägenhetens FTX-system.

Det ljusgrå köket är från Marbodal och här erbjuds gott om förvaringsutrymme samt bänkyta. Bänkskivan är i grå laminat och ovan denna sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Här kan du med lätthet möblera med ett matbord som rymmer alla dina gäster invid fönsterpartiet. Från köket nås bostadens härliga balkong om cirka 13 kvm.

I öppen planlösning mot köket ligger det ljusa och luftiga vardagsrummet. Här finns möjlighet att möblera med större soffgrupp och tillhörande soffbord.

Sovrummet nås från vardagsrummet och här ryms en dubbelsäng med sängbord samt ytterligare möbel såsom en byrå eller skrivbord. Rejält med förvaring fås bakom ett skjutdörrsparti som täcker en hel vägg.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Björkekärr

skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt nybyggda Härlandatjärnskolan som beräknas vara klar hösten 2022. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta