Snart till salu

Yteffektiv modern tvåa med gårdsbalkong & älvutsikt

Victoria Wigerud
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Elin Söderlund
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Lindholmshamnen 19

2:a Lindholmen

Kortfakta

Avgift:
3 396 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
51 kvm
Våning:
4/6, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Lindholmshamnen 19,
417 56 Göteborg
Välkommen att kontakta Victoria
Välkommen att kontakta Victoria

Lundin Värdering

Boka nu
Dirty Dough Pizzeria på Lindholmen
Dirty Dough Pizzeria på Lindholmen
Sannegårdshamnen
Sannegårdshamnen
Älvsnabben
Älvsnabben

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Välkomna till en yteffektiv tvåa som nyproducerades 2020 med tidlösa gedigna materialval och hög standard. Genomgångsläge med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och härlig gårdsbalkong med älvutsikt. Öppna sociala ytor, välutrustat kök från Vedum med vitvaror från Siemens, sovrum med bra förvaring samt modernt badrum med tvättsektion.

Brf Lindholmsvarvet har något unikt som ett gemensamt orangeri om 153 kvm och trivsam gårdsmiljö med utsikt mot Lindholmshamnen. Smarta lösningar som usb-uttag, golvvärme, laddplats till elbil i garage och sedumtak med solceller kapar ett modernt boende med miljötänk.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob och ett städskåp. Lägenheten har genomgående tvåstavig mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Alla rum har även vattenburen golvvärme vilket ger ett behagligt inomhusklimat.

Trivsamma sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppet samband som har ljusinsläpp från två fönster. Här kan man inreda med soffhörna och matsalsbord och det finns även en perfekt plats för en arbetshörna.

Tidlöst kök från Vedum som har släta vita luckor med dämpning och fullutdragslådor. Bänkytor i ljusgrå laminat med underlimmad diskho och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt och rofyllt sovrum med utgång till bostadens härliga gårdsbalkong som bjuder på älvutsikt. Sovrummet har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.

Modernt badrum med ljusgrå klinker och vitt kakel. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp samt duschhörna med vikdörrar i glas. I badrummet finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk samt överskåp.

Lindholmen är ett innovativt område under utveckling som präglas av både gammal och ny bebyggelse, hotell- och kontorsverksamheter samt Lindholmen Science Park. I området finns livsmedelsbutiker, Backateatern, restauranger samt förskolor, grundskolor och gymnasium och de vackra promenadstråken på kajen längs med älven lockar människor från hela staden och skapar liv och rörelse. I området planeras Karlastaden, där bland annat Nordens högsta skyskrapa håller på att byggas. Som om inte det vore nog finns det även långt gångna planer på att binda samman Lindholmen och Göteborgs stadskärna med en linbana. Tack vare det centrala läget och kommunikationerna med kollektivtrafiken är det enkelt att bo och klara sig här utan bil. Bussarna går var sjätte minut och det tar bara 6 minuter till centralstationen. Väljer du vägen över älven går två olika båtlinjer i strid ström.

Information Ekonomi

Avgift: 3 396 kr/månad. I avgiften ingår värme, bostadsrättstillägg, digital-TV, bredband och IP-telefoni. Kostnad för kall- och varmvatten samt el debiteras separat efter faktisk förbrukning.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,7034%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 460 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadVatten/avlopp: 150 kr/månadFörsäkring: 110 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Lindholmshamnen 19, 417 56 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2020

Lägenhetsnummer: 3C1301/1301

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6. Hiss finns.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 51 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Lindholmsvarvet. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 129 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Lindholmsvarvet äger fastigheten Lindholmen 42:1 som är bebygg med tre lamellhus och ett gårdshus. Föreningens adresser är Lindholmshamnen 11-25, Lindholmsallén 26A-C och Lindholmsallén 28A-B.

Brf Lindholmsvarvet är ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. Här kommer finnas även solceller som gör att föreningen kan få lägre driftskostnader. Husen har byggts av PEAB enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen.

Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen med sina 7000 studenter samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av MGC förvaltning/Nabo till 2023-12-31. Årsredovisningen för 2021 beräknas vara klar i juli. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (2022-06-21).

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja. Föreningen godkänner delat ägande mellan barn och föräldrar med uppdelning 10/90.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Försäkring har tecknats med Folksam vilken har förnyats och löper fram till och med 2022-08-01. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Utförd 2021-02-11. Energiprestanda 52 kWh/kvm och år. Energiklass B.

Renoveringar: Huset är nybyggt där av inga renoveringar planerade.

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till Telia. Bredbandstelefoni, digital-tv Lagom samt fiberbredband 100/100 ingår i avgiften.

Parkering: Parkering för föreningens medlemmar sker via samfällt parkeringsgarage där föreningen förfogar över 55 parkeringsplatser. Kostnad för att hyra en plats är 1 700kr/mån. I dagsläget finns det lediga platser (2022-06-21). I närområdet finns flera bilpooler.

Gemensamma utrymmen: Stort gemensamt orangeri om ca 153 kvm som är den naturliga mötesplatsen för de boende i föreningen. I föreningen finns även lägenhetsförråd, barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelförråd som är tillgängliga från utsidan och upplysta kvällstid.
Trivsam gårdsmiljö med grönska och uteplatser som har utsikt ner mot Lindholmshamnen.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning