Välkommen till

Lindholmshamnen 19

2:a Lindholmen

Yteffektiv modern tvåa med gårdsbalkong & älvutsikt

Accepterat pris! Välkomna till en yteffektiv tvåa som nyproducerades 2020 med tidlösa gedigna materialval och hög standard. Genomgångsläge med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och härlig gårdsbalkong med älvutsikt. Öppna sociala ytor, välutrustat kök från Vedum med vitvaror från Siemens, sovrum med bra förvaring samt modernt badrum med tvättsektion.

Brf Lindholmsvarvet har något unikt som ett gemensamt orangeri om 153 kvm och trivsam gårdsmiljö med utsikt mot Lindholmshamnen. Smarta lösningar som usb-uttag, golvvärme, laddplats till elbil i garage och sedumtak med solceller kapar ett modernt boende med miljötänk.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob och ett städskåp. Lägenheten har genomgående tvåstavig mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Alla rum har även vattenburen golvvärme vilket ger ett behagligt inomhusklimat.

Trivsamma sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppet samband som har ljusinsläpp från två fönster. Här kan man inreda med soffhörna och matsalsbord och det finns även en perfekt plats för en arbetshörna.

Tidlöst kök från Vedum som har släta vita luckor med dämpning och fullutdragslådor. Bänkytor i ljusgrå laminat med underlimmad diskho och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt och rofyllt sovrum med utgång till bostadens härliga gårdsbalkong som bjuder på älvutsikt. Sovrummet har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.

Modernt badrum med ljusgrå klinker och vitt kakel. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp samt duschhörna med vikdörrar i glas. I badrummet finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk samt överskåp.

Lindholmen är ett innovativt område under utveckling som präglas av både gammal och ny bebyggelse, hotell- och kontorsverksamheter samt Lindholmen Science Park. I området finns livsmedelsbutiker, Backateatern, restauranger samt förskolor, grundskolor och gymnasium och de vackra promenadstråken på kajen längs med älven lockar människor från hela staden och skapar liv och rörelse. I området planeras Karlastaden, där bland annat Nordens högsta skyskrapa håller på att byggas. Som om inte det vore nog finns det även långt gångna planer på att binda samman Lindholmen och Göteborgs stadskärna med en linbana. Tack vare det centrala läget och kommunikationerna med kollektivtrafiken är det enkelt att bo och klara sig här utan bil. Bussarna går var sjätte minut och det tar bara 6 minuter till centralstationen. Väljer du vägen över älven går två olika båtlinjer i strid ström.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta