Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 1

2:a Johanneberg

Högt balkongläge med en av Johannebergs bästa utsikter

Högt upp i huset på våning 14 finner ni en av föreningens bästa tvåor som har insynsskyddat och tyst läge samt balkong med milsvid utsikt utöver det vanliga där man kan njuta av både solnedgång och soluppgång. Modern och välgenomtänkt lägenhet med vacker tidlös design, miljörätt kvalitét och hög standard. Kök från Marbodal med energieffektiva vitvaror, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt badrum med golvvärme och tvättavdelning. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge och gästlägenhet samt lediga garageplatser vilket är ett extra plus.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Golvet kläs av vitlaserad enstavsparkett och väggar är målade i vitt.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppet samband. Ytorna kan möbleras med soffgrupp och matplats. Golvet kläs av vitlaserad enstavsparkett och väggar är målade i vitt tillsammans med en fondvägg i grå kalkfärg. De stora fönsterpartierna och öppningen mot balkongen ger rikligt med ljusinsläpp. Balkongen är generöst utformad och har ett fint formspråk som är karaktäristiskt för huset samt har vidsträckt utsikt. Ena delen av balkongen är inglasad med platsbyggd loungegrupp i sibirisk lärk. Balkongen har sol från soluppgång fram till ca 11 och sen kommer den tillbaka vid ca 16.30 fram till solnedgång.

Köket har stilrena materialval med köksinredning i vitt från Marbodal, bänkskiva i svart granit och vitt liggande kakel. Kvalitativa vitvaror som utgörs av glaskeramikhäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Golvet kläs av vitlaserad enstavsparkett och väggar är målade i en linblå färg. Sovrummet har ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti som även bjuder på vidsträckt utsikt.

Stort och välplanerat badrum med tidlösa materialval. Mörkgrått klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar med vita stora kakelplattor. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med infälld belysning, handdukstork samt duschhörna med vikväggar i klarglas. I badrummet finns även en tvättsektion som har tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta och överskåp. I taket sitter infällda spotlights.

Lägenhetens belysning styrs via Plejd.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta