Välkommen till

Nordhemsgatan 62

Nordhemsgatan 62
1:a Linnéstaden

Väldisponerad lägenhet med låg avgift

Välkommen till toppen av Nordhemsgatan och denna eftertraktade fastighet där fastigheterna uppfördes under tidigt 1900-tal därav det fina sekelskifteshusens arkitektur. Denna härliga etta om 39kvm är perfekt för dig som letar förstalägenhet, studerar eller bara eftersträvar dess eftertraktade område. Brf Nordhemsgatan 62-64 är en gemytlig förening med engagerade medlemmar som inte flyttar i första taget. Bostadens läge i Linné är optimalt med bara några hundra meter till Slottsskogens gröna promenadstråk, Chalmers och nära till stadspulsen på Prinsgatan, Linnégatan eller långgatorna.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför entrédörren möts ni av en rymlig hall med fri avhängning av ytterkläder och skor samt goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda klädkammaren. Plats för hög smal byrå och klädhylla finns också. Hallen ger en god överblick över lägenheten vars stora fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Allrummet tillika bostadens hjärta är lättmöblerat och ljust då dess stora fönsterpartier dominerar rummet som bidrar till ett flöde av ljus. Här finner vi bevarade detaljer såsom djupa fönsternischer samt glasdörrar. Här finns det plats för soffa, TV-bänk, sängplats och skrivbordshörna.

Ett rymligt kök som erbjuder de sociala arbetsytor samt förvaringsmöjligheter som man eftersträvar och har plats för ett mindre matbord där gäster lätt samlas. Den maskinella utrustningen består utav integrerad kyl/frys från Whirlpool, diskmaskin, häll, ugn, fläkt och inbyggd mikro. Kökets arbetsyta består av bänkskiva i massiv ek samt ljust kakel som stänkskydd.

I anslutning från den inre hallen nås ett rymligt och fräscht genomgående helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med WC, handfat med plats för kommod, spegelskåp, handdukstork samt dusch med glasväggar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta