Välkommen till

Mölndalsvägen 87B

2:a Södra Centrum

Kvadratsmart tvåa med industrikänsla & balkong i söderläge

I populära kvarter med närhet till allt som Göteborg har att erbjuda finner ni denna moderna tvåa med rå industrikänsla som har genomgående bas i ljusgrått med gråtonade väggar och trägolv som kombineras med bänkskiva, vitvaror och detaljer i svart. Öppen och social planlösning med utgång till en stor söderbalkong som vetter mot den trevliga innergården. Rofyllt sovrum, bra förvaringsmöjligheter och modernt badrum. Förråd på samma våningsplan vilket är extra smidigt. I föreningen har ni även en gemensam takterrass och i markplan finns en tvättlounge utöver det vanliga. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar i spegelglas. I taket sitter infälld belysning. Lägenheten har genomgående gråtonat trägolv och ljusgråa väggar som bryts av med lister, eluttag och strömbrytare i svart.

Härliga sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning med studiokänsla. Här kan man inreda med soffa, matplats och övrigt möblemang. Fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti och utgång till lägenhetens härliga balkong i söderläge med många soltimmar.

Köket har ljusgrå luckor samt bänkskiva och stänkskydd i svart laminat från Marbodal. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, frånluftsfläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Futurum. Kyl/frys och diskmaskin är integrerade medan resten av vitvarorna är i svart liksom diskhon, fläktkåpan och blandaren i mörk krom.

Sovrummet har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp. Sovrummet avskiljs med en smart skjutdörr i svart.

Modernt badrum där golv och väggar har varmgrå kakel och klinker vilket påminner om betong. De dova tonerna lättas upp av det vita inredningen och den infällda dimbara belysningen. Inredningen består av wc, vitlackad handfatskommod med inbyggd och trådlös ljudanläggning, spegelskåp samt duschhörna med vikvägg i glas och takdusch.

Light Factory är ett bekvämt framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd på samma våning som bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Affärslokalerna på bottenplan består av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare. Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta