Välkommen till

Anders Zornsgatan 21C

Anders Zornsgatan 21C
2:a Örgryte Bö

Ljus & fin tvåa med härlig balkong i söderläge

Välkommen till populära Anders Zornsgatan och denna ytterst välplanerade tvåa som är belägen näst högst upp i huset. Lägenheten har ett fint ljusflöde och härlig balkong i söderläge. Bostaden präglas av ljusa och klassiska materialval och är totalrenoverad 2015-2016. Generöst vardagsrum med fint burspråk som har utgång till lägenhetens balkong i soligt läge samt yteffektivt kök med material och vitvaror av hög kvalité. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt tidlöst badrum med tvättmaskin.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens 53 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. Lägenheten har genomgående lackad ekparkett och vitmålade väggar från 2015.

Generöst vardagsrum som präglas av ett stort fönsterparti och härifrån nås även lägenhetens härliga balkong i soligt söderläge. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp, matplats och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås en klädkammare.

Fint ljust kök med vitvaror av hög kvalité som renoverades 2016. Köket har köksinredning i vitt från HTH som kombineras med bänkytor i svart polerad granit och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från AEG förutom fläkten som kommer från Bosch. I köket ryms en matplats för två till fyra personer och fönstret har utsikt mot björkar.

I lägenhetens sovrum ryms med lätthet en dubbelsäng med tillhörande sängbord och här finns även bra förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. Fint ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv (Quarziti River nat rustik 04) och vitt kakel (Cipresti). Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod och spegelskåp Viskan från INR, handdukstork, duschhörna från Macro Skagen med U-glasdörrar, takdusch och blandare från INR samt en toppmatad tvättmaskin från Whirlpool (2016). Badrummet renoverades fackmannamässigt 2016 och certifikat finns. Ett fönster bidrar med dagsljus.

Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd som är beläget i samma uppgång.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta