Välkommen till

Nilssonsberg 8

Nilssonsberg 8
3:a Nilssonsberg

Högt upp i huset med fantastisk balkong, generöst ljusinsläpp & stor potential

Mycket välplanerad trea med stor västervänd balkong och härlig utsikt! Utmärkt renoveringschans i en populär bostadsrättsförening med tillgång till garageplats med laddstolpe. Stort vardagsrum med direkt utgång till den fantastiska balkongen i högt läge samt två fina sovrum. Här bor ni med enastående läge i mycket populära kvarter med innerstadens rikliga restaurangliv och Slottsskogens grönska några minuter från porten.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren kliver ni in en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i garderober. Väggarna går genomgående i ljusa toner för en enhetlig bas. Hallen är centrerad i bostaden vilket gör att ni har tillgång till samtliga rum från hallen.

Ett par steg till höger når ni bostadens kök som bjuder in till trevliga middagar. Ljust kök med plats för matbord intill fönstret. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spis med ugn samt kyl och frys i fullhöjd. Här ges goda förvaringsmöjligheter i flertalet lådor och skåp samt en generös bänkskiva.

Socialt och stort vardagsrum där flera möbleringsalternativ ges. Härifrån har ni tillgång till den härliga balkongen i högt och fritt läge med slående utsikt över Skansen Kronan och stadens charmiga takåsar. Det stora fönsterpartierna bidrar till ett ljusinsläpp som präglar hela rummet. Rummet går att inreda med soffgrupp, tv-bänk, samt övrigt möblemang.

Intill vardagsrummet finner ni bostadens större sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sidobord. Flertalet garderober längst ena väggen bidrar till goda förvaringsmöjligheter. Härifrån har ni fantastisk utsikt.

I hallen nås bostadens andra sovrum som går utmärkt att inreda som kontor, gästrum eller barnrum. Även här inne finns goda förvaringsmöjligheter samt plats för såväl säng som skrivbord.

Badrummet har inredning bestående av wc, handfatskommod, tvättmaskin, handdukstork samt duschkabin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta