Välkommen till

Lillkullegatan 31

4:a Örgryte

Möjlig 5:a med gavelläge, ljuvlig balkong & egen garageplats

I omtyckta och trevliga Örgryte finner ni denna fina och ljusa bostad med två franska balkonger och en stor härlig balkong i soligt läge! Här erbjuds genomgående nymålade väggar (2019), vacker ekparkett och generös takhöjd. Flertalet fönsterpartier från tre väderstreck öppnar upp och skapar ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Ni finner stora sociala ytor som bjuder in till umgänge, tre sovrum, goda förvaringsmöjligheter, två badrum samt ett trevlig kök. Ett stort plus är att hissen tar er direkt ner till er egna garageplats som ingår i avgiften. Här bor ni med optimalt läge mellan grönskan och stadens puls med kommunikationerna runt hörnet!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni kliver in i en ljus och inbjudande hall med praktiskt klinkergolv och målade väggar i en bruten vit/ljusgrå ton. Till vänster finner ni gott om plats för avhägning av ytterkläder samt plats för en hall-möbel. I anslutning finner ni en gäst-wc som är inredd med handfat och wc.

Vidare in i bostaden möts ni av den öppna och sociala planlösningen mellan vardagsrum och matsal. Om behov finns går matsalen med enkelhet att göra om till ett extra sovrum. Från vardagsrummet har ni direkt tillgång till den stora och härliga balkongen som går att inreda med trevliga utemöbler. Stora fönsterpartier öppnar upp rummet och skapar en känsla av rymd. Rummets generösa storlek gör att flera möbleringsalternativ erbjuds och här får ni plats med soffgrupp, fåtölj, byrå samt stort matbord med plats för hela familjen och vänner. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i samma kulör som i hallen.

I anslutning till vardagsrummet finner ni ett av de två sovrum som har gavelläge. Ljust och luftigt rum med plats för säng, skrivbord samt garderob.

Nyrenoverat kök från 2019 med vit och stilren köksinredning med bänkskiva i kompositsten som sträcker sig upp som stänkskydd. Här finner ni goda förvaringsmöjligheter i många skåp och lådor samt generös bänkyta för den som tycker om att laga mat. Här har ni ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet som möts i gaveln och är en trevlig plats att inreda med matbord. Golvet kläs av ekparkett från 2019 och väggarna är målade i en harmonisk beige färg. En charmig och fin detalj är den franska balkongen. Den maskinella utrustningen består av inbyggd fläkt, induktionshäll, inbyggd mikro, ugn och vinkyl i praktisk höjd, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Ett par steg in från hallen till vänster finner ni bostadens andra två sovrum. Det första nås mittemot badrummet och har även det gavelläge. Här får ni plats med säng och skrivbord. En skjutdörrsgarderob bidrar till förvaring.

Det andra sovrummet tillika master bedroom har egen fransk balkong och generös klädkammare. Här får ni plats med en dubbelsäng och sidobord.

Helkaklat badrum som renoverades 2018 med grå/beige klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med vikbara dörrar. Längst ena väggen har ni en tvätt-avdelning med goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt en kombi-maskin (LG 2021). För extra komfort erbjuds golvvärme och handdukstork.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta