Välkommen till

Gröna Gatan 47

Gröna Gatan 47
2:a Majorna

Fin bostad i toppskick med enastående utsikt över hamninloppet & Älvsborgsbron

Ljus och hemtrevlig tvåa högt upp i huset med magiskt vacker hamnutsikt och fri vy utöver det som speglar Göteborg! Från köket och vardagsrummet har ni Älvsborgsbron, Erikbergskranen och hamnen med dess båtar som utsikt. Lägenheten erbjuder flera möbleringsalternativ i de sociala delarna med plats för både soffa och matsalsbord. Högkvalitativt kök i stilrena färg- och materialval samt ett harmoniskt sovrum. Här bor ni i en stabil och välskött HSB-förening. Charmiga Majorna har mycket att erbjuda såsom restauranger, butiker, goda kommunikationer samt närheten till natursköna Slottsskogen.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus hall med mycket rymd och gott om plats för hallmöbel samt avhängning av ytterkläder. Golvet är genomgående fint parkettgolv och väggarna är målade i en ljus färg.

Ett par steg in möter ni de sociala delarna med stort vardagsrum som erbjuder flera möbleringsalternativ. Här finns plats för soffgrupp, matbord, tv-bänk samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet har ni fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp, Eriksbergs kranen och magiska Älvsborgsbron. Från varje fönster utspelar sig utsikten likt en tavla.

Nyrenoverat kök med vit inredning som bryts av med mosaik som stänkskydd och ljus bänkskiva. Här erbjuds flertalet förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spishäll samt kombinerad kyl och frys. Intill fönstret finns en given plats för matbordet och trevliga middagar.

Harmoniskt sovrum som går i en grön ton. Här får en dubbelsäng med sidobord plats alternativt ett skrivbord. Utsikten över Karl Johansgatan gör att city-känslan blir påtaglig. Det höga läget gör att utsikten från samtliga fönster är slående. En vägg med flertalet garderober bidrar till goda förvaringsmöjligheter.

Helkaklat badrum i modern tappning med noga utvalda detaljer. Här ges en känsla av lyx och genomtänksamhet. Klinkergolvet och de kaklade väggarna går i samma ton. Inredningen utgörs av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp samt duschhörna. För extra komfort finns härlig golvvärme._

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Majorna

Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta