Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 1

Frida Hjertbergs Gata 1
2:a Johanneberg

Högt läge med en av Johannebergs bästa balkongutsikter

Högt upp i huset på våning 10 finner ni en av föreningens bästa tvåor som är modern och välgenomtänkt och har balkong med vidsträckt utsikt utöver det vanliga. Lägenheten har genomgående stilrena materialval, miljörätt kvalitét och hög standard. Tidlöst kök från Marbodal med energieffektiva vitvaror, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt badrum med golvvärme och tvättavdelning. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge och gästlägenhet samt lediga garageplatser vilket är ett extra plus.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. I taket sitter infällda spotlights. Vid entrén ligger svart klinkergolv som sedan övergår i genomgående ljust parkettgolv och vita väggar.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som kan möbleras med generös soffgrupp och matplats. De stora fönsterpartierna och öppningen mot balkongen ger rikligt med ljusinsläpp in i lägenheten. Balkongen är generöst utformad och har ett fint formspråk som är karaktäristiskt för huset samt vidsträckt utsikt.

Köket har stilrena materialval med vit köksinredning från Marbodal, mörk bänkskiva och svart liggande kakel. Kvalitativa vitvaror från Siemens som utgörs av glaskeramikhäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, rostfri diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Sovrummet har ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti som även bjuder på vidsträckt utsikt.

Stort och välplanerat badrum med tidlösa materialval. Svart klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar med vita stora kakelplattor. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med vikväggar i klarglas. I badrummet finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsyta och förvaringsskåp ovan. I taket sitter infällda spotlights.


Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta