Välkommen till

Fyrmästaregången 14

Fyrmästaregången 14
2:a Masthugget

Ljus & hemtrevlig bostad med fina ytskikt och detaljer

I hjärtat av Masthugget finner ni denna trevliga bostad med optimal planlösning. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter, socialt kök som har öppen planlösning mot vardagsrummet, harmoniskt sovrum med garderober och grönskande innergård utanför fönstret. Utanför har ni nära till kommunikationer som tar er enkelt runt stan och närhet till alla bekvämligheter. Med härliga ytor att umgås med vänner på och att slå sig ner vid efter en lång där är detta ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i en ljus hall med plats för avhägning av ytterkläder samt plats för en hallmöbel. Väggarna är vitmålade och golvet kläs av laminatgolv.

Ett par steg in möts ni av ett härligt ljusinsläpp och det stora trevliga vardagsrummet. Här erbjuds flera möbleringsalternativ med soffa, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang. Även här inne är det ljusa ytskikt för en enhetlig bas att inreda efter. Utanför det ljusdränkta fönsterpartiet har ni den grönskande innergården.

Stilrent kök med vit inredning och vacker bänkskiva. Ovanliggande stänkskydd i mosaik går upp längst väggen. Här ges goda förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spishäll, inbyggd ugn samt kombinerad kyl och frys.

Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och sidobord. Garderober bidrar till goda förvaringsmöjligheter. Stort fönsterparti bidrar till ljuvligt ljusinsläpp.

Badrummet går i neutrala toner med ljusa väggar och ljust golv. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta