Välkommen till

Bomgatan 6C

Bomgatan 6C
2:a Almedal

Unik vindslägenhet med fantastiskt läge & härlig balkong

Högst upp i huset bland gemytliga landshövdingekvarter och grönskande natur ligger denna unika vindslägenhet som är renoverad med klassiska materialval. Tack vare läget högst upp i huset bor man insynsskyddat med utsikt över hustak och grönska och balkongen i österläge bjuder på behaglig morgonsol. Lägenheten är perfekt planerad så snedtaket inte kompromissar med någon boyta. Som ett extra plus bor man i en stabil BRF med god ekonomi och mysig innergård samtidigt som man har nära till allt!

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

När man kommer upp för den charmiga trappan möts man av en unik bostad med öppet samband som badar i ljus från fönster i två väderstreck. Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar som skapar en enhetlig bas.

Välplanerat kök som är delvis renoverat 2019. Stilren köksinredning från Ikea med vita släta luckor, bänkytor i massiv ek och stänkskydd i vitt kvadratiskt kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Ikea, 2019), inbyggd varmluftsugn (Ikea, 2019), fläkt, integrerad diskmaskin (Cylinda, 2019) samt kyl med frys (Gorenje, 2019). I köket ryms en matplats för för 6-7 personer. Flera fönster bidrar med ljusinsläpp och utsikt mot rogivande grönska.

Vardagsrummet präglas av karaktäristiskt snedtak och härifrån nås en underbar balkong i österläge med morgonsol. Utsikt över hustak och grönskande berg i horisonten. Vardagsrummet kan inredas med soffa och tv-möbel.

Rofyllt sovrum med insynsskyddat läge och stora fönsterpartier med utsikt över hustak och grönskande bergstoppar i horisonten. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaringsmöjligheter i två garderober.

Modernt badrum som är renoverat 2017 med svart klinker och helkaklade väggar i vitt kakel med ett svart fondparti. Inredningen består av wc, avställningsyta i trä med skålformat handfat, spegel, väggskåp och dusch med draperi. Här finns även en tvättmaskin (Electrolux, 2019) som skapar enkelhet i vardagen. I taket sitter spotlights.


Almedal har allt du kan önska. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför ytterdörren och det är även nära till grönområden. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar. Området vid Mölndalsvägen håller på att utvecklas till ett av de mest kreativa och spännande i Göteborgstrakten just nu.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta