Välkommen till

Nilssonsberg 4

2:a Linnestaden

Trevlig och välplanerad bostad med öppen planlösning & fantastiskt ljusinsläpp

Mycket välplanerad 2:a med fantastiskt läge i hjärtat av Linné. Genomgående fina ytskikt och stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Smakfullt kök i öppen planlösning mot det stora rymliga vardagsrummet. Här bor du med Linnéstadens restaurang- och kaféliv några minuter bort. Slottsskogens och Änggårdsbergens grönska nås efter en kort promenad. Stabil och mycket populär brf med möjlighet till garageplats!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in igenom hallen och möts redan här av ett otroligt fint ljusinsläpp. Direkt innanför dörren har ni plats för avhängning och hallmöbel. Väggarna är målade i vitt.

Ett par steg in möter ni det sociala och inbjudande vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. En social plats att umgås på med vänner eller att slå sig ner efter en lång dag. Det stora fönsterpartiet skapar rymd och ett fint ljusflöde. Vardagsrummet erbjuder flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk, stort matbord samt övrigt möblemang. Väggarna är målade i en mörkgrå ton.

Stilrent kök med vit inredning som bryts av mot mattsvart stänkskydd. Här finner ni goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av fläkt, diskmaskin, spis med ugn samt kombinerad kyl och frys.

Det rymliga och rofyllda sovrummet ligger intill vardagsrummet och rymmer enkelt en stor dubbelsäng och skrivbord. Innanför sovrummet ligger den stora klädkammaren med gott om plats för förvaring. Väggarna är målade i en grön ton.

Helkaklat badrum som ni når från hallen. Golvet kläs av grå klinker som sträcker sig upp längst ena väggen och väggarna kläs av vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, duschhörna med vikbara dörrar, spegelskåp med belysning, handdukstork samt tvättmaskin. Inbyggda spotlights i taket samt härlig golvvärme för extra komfort.

Till lägenheten hör också ett förråd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Linnéstaden

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta