Välkommen till

Nilssonsberg 20

Nilssonsberg 20
3:a Linnestaden

Väldisponerad trea med härlig balkong och fin utsikt

Smakfull och totalrenoverad trea med möjlighet till garage. Stora fönsterpartier som ger ett mycket fint ljusinsläpp samt balkong i högt fritt läge. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, modernt kök med mycket plats för förvaring, badrum med tvättmaskin samt två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober.
Attraktiva kvarter med Linnéstadens sprudlande restarurangliv några minuter från porten. Slottsskogens och Änggårdsbergens grönska nås efter en kort promenad. Stabil och mycket populär bostadsrättsförening!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av lägenhetens rymliga hall med plats för fri avhänging samt goda förvaringsmöjligheter i tre garderober. Golvet i hallen kläs av ett grått laminatgolv från Pergo och väggarna har en ljus greige färg.

Vidare in i lägenheten når ni det trevliga vardagsrummet med ett underbart ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Vardagsrummet kan inredas med en soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. Det gråa laminatgolvet från Pergo och väggarna i en ljus greige färg präglar även vardagsrummet.

Modernt kök renoverat 2020 med köksinredning från Ikea. Släta köksluckor i grått med integrerade handtag, samt bänkskiva och stänkskydd i laminat. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och består av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd kombinerad mikro-ugn, integrerad kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Intill fönstret finns även en given plats för ett matbord. Kökets väggar har en ljus äggvit färg och golvet kläs av ljust vinylgolv.

Lägenheten erbjuder två trevliga sovrum. Det största sovrummet rymmer en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Här finns goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober, samt skåp med infällda spotlights över sängen. Väggarna har en härlig dämpad grön färg och golvet kläs av det gråa laminatgolvet från Pergo. Från detta sovrum nås lägenhetens trevliga balkong som kan inredas med loungemöbler.

Det mindre sovrummet passar perfekt som ett barnrum med plats för en enkelsäng samt övrigt möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Väggarna är målade i en ljusgrå färg och golvet präglas av det gråa laminatgolvet från Pergo .

Helkaklat badrum renoverat 2020 i grått stenfärgat kakel samt klinker. Inredningen består av wc, handfatskommod, dusch med taksil och tillhörande handdusch samt en glasvägg, handdukstork och tvättmaskin från Siemens med förvaring samt arbetsyta i grå laminat. Genomgående i badrummet finnes svarta detaljer.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta