Välkommen till

Bangatan 56

1,5:a Majorna

Högst upp i huset med fantastisk utsikt & fransk balkong i mysiga Majorna

Välkommen upp och in i denna rymliga etta med ett fantastiskt ljusinsläpp! Här har du en härlig utsikt över takåsar och omgivning, ett välutrustat kök samt välbevarade detaljer såsom vacker fiskbensparkett i original. Den mysiga sovalkoven rymmer en dubbelsäng och förvaringsmöjligheterna i en klädkammare är goda. Med närhet till såväl stadspuls som till grönområden har ni det mesta som behövs inom räckhåll. Här har ni ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i en möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder alternativt en möbel. Väggarna går i en gul ton och golvet är genomgående mörkt.

Ett par steg in når ni det sociala och trevliga vardagsrummet som präglas av mycket ljus och rymd. Det höga och fria läget gör att utsikten är milslång och helt fantastisk. En fransk balkong gör det möjligt att öppna och känna de varma sommarvindarna samt vädra. Rummet erbjuder flera möbleringsalternativ med såväl soffgrupp, tv-bänk, byrå och skrivbord. En praktisk sovalkov skärmar smidigt och enkelt av de mer privata delarna och här får ni plats med en säng samt sidobord. Väggarna är målade i en harmonisk ljus färg för en enhetlig bas att inreda efter.

Stilrent och mysigt kök med ljusgråa lyckor och bänkskiva i ljus sten som även sträcker sig upp som stänkskydd. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp samt goda ytor att laga mat på. Intill det stora fönstret har ni en plats för ett matbord. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spishäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Väggarna är ljusa och ena väggen kläs av en mönstrad tapet.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och rött klinkergolv. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med vikbara dörrar.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Majorna

Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta