Välkommen till

Bomgatan 10A

Bomgatan 10A
3:a Johanneberg / Almedal

Historisk charm möter moderna materialval

ACCEPTERAT PRIS - Välkomna till en mysig trea med stilrena materialval, bra förvaring, genomgående planlösning, fint ljusinsläpp och lummiga omgivningar. Lägenheten har en perfekt symbios mellan det historiska och det moderna. Underbart läge bland charmiga landshövdingekvarter och grönskande natur. Som ett extra plus bor man i en stabil BRF med god ekonomi och mysig innergård samtidigt som man har nära till allt!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med klinker vid entrén som sedan övergår i vitlaserat brädgolv och väggarna har vit tapet. Här finns plats för fri avhänging samt förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Hallen är lägenhetens nav och binder samman alla rum.

Stilrent kök med fina materialval som renoverades 2016 (enligt tidigare ägare). Köksinredning med dovt färgade luckor kombineras med beslag och blandare i mässing, bänkytor i carraramarmor och vitt blankt kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, kolfilterfläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. I köket finns ett bevarat originalskafferi som bidrar med charm och extra förvaring. Golvet kläs av vitmålat brädgolv och väggarna har vit tapet. I köket ryms matplats och ett fönster bidrar med ljusinsläpp och grönskande utsikt.

Ljust och härligt vardagsrum som kan inredas med soffhörna och matsalsbord. Även här bjuder fönstren på grönskande utsikt som ger en rofylld atmosfär. Vitlaserat plankgolv och väggarna är målade i blått.

Lägenheten har två sovrum varav det största sovrummet har plats för dubbelsäng samt erbjuder riktigt bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vitlaserat plankgolv och väggarna är målade i blått.

Det andra sovrummet är något mindre och passar perfekt som barn- eller arbetsrum. Här finns plats för säng och arbetshörna samt förvaringsmöjligheter i en bevarad inbyggd garderob. Vitlaserat plankgolv och väggarna är målade i en cappuchinofärgad ton.

Renoverat badrum 2016 med Hexagonformat marmorgolv, Nero Marquina, och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med rundade vikdörrar i klarglas. Badrummet har behaglig golvvärme och det är även förberett för att installera tvättmaskin. Renoveringen är fackmannamässigt utförd och certifikat finns.


Almedal har allt du kan önska. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför ytterdörren och det är även nära till grönområden. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar. Området vid Mölndalsvägen håller på att utvecklas till ett av de mest kreativa och spännande i Göteborgstrakten just nu.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg Almedal

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta