Välkommen till

Vestagatan 5

3:a Nya Gårda

Välplanerat hem med öppen planlösning & ovärderlig inglasad balkong om ca 20 kvm

Välkomna till en välplanerad trea med genomgående stilrena materialval och stor underbar inglasad balkong om ca 20 kvm som blir som ett extra vardagsrum. Lägenhetens öppna planlösning i kombination med stora fönsterpartier i två väderstreck skapar ljusa och luftiga sällskapsytor. Marbodalkök med kvalitativa vitvaror, två rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt stort badrum med kombimaskin.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Ida
assisterande mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Ida
assisterande mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt en skjutdörrsgarderob. I hallen ligger praktisk klinkergolv och väggarna är målade i vitt och en gröngrå ton.

Lägenheten har härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, generösa fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till en stor inglasad balkong om ca 20 kvm. Balkongen vetter mot innergården och blir som ett extra rum. Vardagsrummet kan inredas med soffhörna och matplats. Golvet kläs av ljus enstavsparkett och vitmålade väggar.

Stort och välplanerat kök som erbjuder generösa arbetsytor och bra förvaring. Köksinredning från Marbodal kombineras med bänkytor i ek och stänkskydd i kakel. Alla skåp fick nya handtag 2020. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, ffrånluftsläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens och installerades 2008 förutom hällen som är från Electrolux och installerades 2020. Ljus enstavsparkett och vitmålade väggar. I köket ryms en större matplats invid fönstret.

Lägenheten största sovrum kan inredas med dubbelsäng och tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Ljus enstavsparkett och väggar målade i en mörkgrön ton. Ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp.

Det andra sovrummet kan inredas med säng och arbetshörna. Förvaringsmöjligheter i en garderob. Ljus enstavsparkett och målade väggar i en gröngrå ton. Ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp.

Via en inre hall med klädkammare nås lägenhetens badrum. Badrummet har klassiska materialval med mörkt klinkergolv och vitt kakel. Behaglig vardagslyx som golvvärme och handdukstork samt ny inredning från 2020 som består av handfatskommod, duschhörna med väggar i glas, kombimaskin från Bosch, skåp och arbetsyta.

I Nya Gårda bor ni i ett trevligt område som sträcker sig längs vackra Gullbergsån. Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och efter en kort promenad är ni inne i centrala Göteborg. Från närliggande Svingeln går flera buss- och spårvagnlinjer. På bekvämt gångavstånd ligger Friggagatan och Odinsgatan som har ett flertal caféer och restauranger, två välutrustade gym och en stor Coop. I närområdet finns även både vårdcentral och skolor.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Nya Gårda

Storstadspuls, behagligt boende och gröna oaser

Nya Gårda är en expansiv, central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid. Området som sträcker sig längs vackra Gullbergsån innehåller både bostäder och kontor och är med sitt strategiska läge ett populärt område. Här bor man med gångavstånd till centrum och med två minuter till utfartslederna med bil. Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och från närliggande hållplatsen Svingeln går flera buss- och spårvagnslinjer. De senaste tillskotten av skyskrapor som byggs i Göteborg och förnyar stadens skyline är just här i Gårda – Gårda Vesta, Kineum och City Gate – med bland annat kontor, restauranger, garage och hotell.

I både de egna kvarteren och i grannområdena finns ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Friggagatan och Odinsgatan ligger på bekvämt gångavstånd med bland annat gym och stor matbutik. I närområdet finns även både vårdcentral och skolor. Längs med Gullbergsån finns fina promenadstråk och härliga solbryggor som är populära bland de boende i området.

Nya Gårda inbjuder till ett behagligt boende i nydanande Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta