Välkommen till

Påskbergsgatan 9

Påskbergsgatan 9
6:a Örgryte / Jakobsdal

Paradvåning med panoramautsikt & bevarad tjugotalscharm

Högst upp i en anrik stenfastighet anno 1928 finner ni denna paradvåning som har fritt läge med panoramautsikt mot väster in över stan, tre balkonger och en stor dos bevarad originalcharm. Genomgående högt i tak, vackra burspråksfönster, fungerande öppen spis, originalparkett, stuckaturer, kolonner och spegeldörrar. Våningen erbjuder tre representativa sällskapsrum i fil, tre sovrum, serveringsgång, stort kök med matplats samt både badrum och gäst-wc. Välkomna till något utöver det vanliga!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Påskbergsgatan är en lugn gata på en höjd med vidsträckt utsikt över Göteborg. Stadskärnan nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Närhet till Göteborgs evenemangsstråk som startar vid Liseberg och Universeum och sträcker sig fram till Ullevi. I de egna kvarteren finns mataffärer, restauranger och mysiga butiker. På bekvämt avstånd ligger även det stora Delsjöreservatet som är en stor tillgång. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och på Valhallabadet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Jakobsdal

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta