Välkommen till

Klippan 1H

Klippan 1H
3:a alt 4:a Klippan

Etagedröm med solig balkong

Vid foten av Älvsborgsbron erbjuds denna unika etagelägenhet om ca 76 kvm. Här bor du ljust och luftigt på två plan med ett välutrustat kök, ett badrum, två rymliga sovrum, härlig balkong, massor av förvaringsmöjligheter och ett vardagsrum med utgång till solig balkong. Dessutom i ett område som andas historia och kultur – med gym och strandpromenad alldeles runt hörnet.
Detta är lägenheten för dig som vill ha ett modernt boende i ett bubblande område med närhet till både stadspuls och havsbris. Välkommen på visning och välkommen hem.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Entré
Vi kommer in i hallen där vi möts av ett vackert golv. Väggarna pryds av en ljusa väggar. Plats för skor och avhängningsyta. Längre in finner vi ytterligare avhängningsmöjligheter och ett städskåp.

Badrum
Direkt till höger i hallen finns lägenhetens badrum. Hit leds vi in genom en dörr i vitt med rostfritt handtag. Vitt kakel på väggarna och en rymlig duschhörna ger ett fräscht intryck. Mosaik på golv här häftigt mönster. Handfat, vägghängd wc och badrumsskåp för gott om förvaring.

Vardagsrum
Rakt fram genom hallen kommer vi in i det stora och öppna vardagsrummet. Här finns en ekparkett. Vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matplats. Högt i tak och stora fönsterpartier ger ett härligt intryck. Genom en utgång når man den stora balkongen med morgonsol, i anslutning till matplatsen. En bred trappa i vitt leder oss upp till övervåningen.

Kök
Vi leds in både från hallen, genom det gråa klinkergolvet och från vardagsrummet i det välplanerade köket. Här är det ljust med vita luckor och vitt kakel ovan arbetsytorna, där det är grå bänkskivor och en rostfri diskbänk. Spis med häll från Siemens, fläkt (Electrolux), kyl/frys, vinkyl. Här finns gott om förvaringsmöjligheter genom flera skåp samt ett större intill kyl/frysen. Ett fönster ger fräscht intryck ovan diskbänken, med utsikt mot innergården och loftgången.

Övervåning
Vi kommer upp på övervåningen genom den ljusa trappan. Här möts vi av det genomgående mattlackad ekparkett, som också finns i vardagsrummet och vitmålade väggar. Här når man två sovrum. Från trappan och över räcket kan man se ned till vardagsrummet, vilket ger ett luftigt intryck. Längst bort i denna gång finns en stor garderob.

Sovrum 1
Det stora sovrummet är närmast trappan och här finns om plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar ger en mysig miljö. Gott om plats för förvaring, genom tre garderober. Fönster mot innergården.

Sovrum 2
Här är det också gott om utrymme. Vitmålade väggar samt ett fönster mot innergården.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Klippan
Klippan är en havsnära och unik kulturmiljö. Klippan är en del av centrala Göteborg men samtidigt ett område med en individuell prägel och speciell atmosfär. Det magnifika läget vid Göteborgs hamninlopp och den omedelbara närheten till natur och storstadsliv gör området till en härlig plats att bo på.
Klippans moderna bostäder har ett formspråk som smälter in i den historiska miljön. Här bor man behagligt och exklusivt med egna uteplatser eller balkonger att njuta utsikt och grönska på. I området finns det mesta man behöver för helg och vardag. Kulturhuset Röda sten och St. Birgittas kapell inbjuder till olika evenemang året om. I kvarteren finns flera trevliga restauranger och träningsställen och i grannområdena finns mataffärer och butiker.
Klippan var Göteborgs första hamn och Ostindiska kompaniets hemmahamn. I småbåtshamnen ligger båtarna skyddade av fina båthus och alldeles intill ligger ångbåtsbryggan. Utmed vattnet löper strandpromenaden med det mäktiga panoramat med Älvsborgsbron i förgrunden och skärgården i fonden.
Klippan inbjuder till det goda livet med havet och storstadspulsen in på knuten.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta