Välkommen till

Bratteråsgatan 40

Bratteråsgatan 40
3:a Eriksberg

Nyproducerad lägenhet med häpnadsväckande utsikt från det översta bostadsplanet

Välkommen till Kronan, de två översta bostadsplanen i Kronjuvelen med exklusiva materialval.
Denna lägenhet är fantastiskt planerad med generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum med gäst-wc. Vidare in i lägenheten igenom en andra hall finner du en privat del bestående av master bedroom med anslutande klädkammare och badrum samt kontor, tvättstuga och ytterligare ett sovrum.
Lägenheterna i Kronan ligger närmast en av Kronjuvelens allra största tillgångar – den gemensamma takvåningen.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på elin.soderlund@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall med plats för avhänging och förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. I taket sitter dimbara spotlights. Genomgående i lägenheten kläs golvet av vitlaserad 1-stavs ekparkett och väggarna är målade.

Lägenheten har en social planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband som inbjuder in till gemenskap. De enorma fönsterpartierna med djupa fönsterbrädor i grå kalksten ger en vidsträckt utsikt över Göteborg och bort till Vinga fyr.

Modernt kök från välkända Ballingslöv med köksinredning i svartbetsad ek, bänkskiva och stänkskydd ljus kalksten. Bänkytorna ljussätts med LED-spotlights. Vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, väggmonterad designspiskåpa, inbyggnadsugn med teleskåpsutdrag, inbyggnadmikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

Master bedroom har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i anslutande klädkammare i passage in till badrummet.

Stilrent badrum med vitt kakel och svart kalksten på golvet. Inredningen består av handfatskommod i svart ek, dubbelt spegelskåp, WC, handdukstork, badkar samt duschhörna med raka glasväggar och takdusch. I taket sitter dimbara spotlights. Genomgående i badrummet finnes mattsvarta detaljer.

Det mindre sovrummet har plats för säng samt tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.

Separat tvättstuga för bästa komfort med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i flertalet lådor och överskåp samt arbetsbänk med tvättställ. På golvet ligger klinker och väggarna är målade.

I anslutning till hallen ligger lägenhetens andra badrum med kommod och spegelskåp med tillkommande underbelysning i svart ek. Dusch med duschväggar i klarglas med mattsvarta detaljer. Handdukstork, duschblandare samt tvättställsblandare i mattsvart. Vitt kakel på väggar och svart kalksten på golvet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Eriksberg
På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta