Välkommen till

Bratteråsgatan 40

Bratteråsgatan 40
3:a Eriksberg

Nyproducerad lägenhet med häpnadsväckande utsikt från det översta bostadsplanet

Välkommen till Kronan, de två översta bostadsplanen i Kronjuvelen med exklusiva materialval.
Denna lägenhet är fantastiskt planerad med generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum med gäst-wc. Vidare in i lägenheten igenom en andra hall finner du en privat del bestående av master bedroom med anslutande klädkammare och badrum samt kontor, tvättstuga och ytterligare ett sovrum.
Lägenheterna i Kronan ligger närmast en av Kronjuvelens allra största tillgångar – den gemensamma takvåningen.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall med plats för avhänging och förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. I taket sitter dimbara spotlights. Genomgående i lägenheten kläs golvet av vitlaserad 1-stavs ekparkett och väggarna är målade.

Lägenheten har en social planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband som inbjuder in till gemenskap. De enorma fönsterpartierna med djupa fönsterbrädor i grå kalksten ger en vidsträckt utsikt över Göteborg och bort till Vinga fyr.

Modernt kök från välkända Ballingslöv med köksinredning i svartbetsad ek, bänkskiva och stänkskydd ljus kalksten. Bänkytorna ljussätts med LED-spotlights. Vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, väggmonterad designspiskåpa, inbyggnadsugn med teleskåpsutdrag, inbyggnadmikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

Master bedroom har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i anslutande klädkammare i passage in till badrummet.

Stilrent badrum med vitt kakel och svart kalksten på golvet. Inredningen består av handfatskommod i svart ek, dubbelt spegelskåp, WC, handdukstork, badkar samt duschhörna med raka glasväggar och takdusch. I taket sitter dimbara spotlights. Genomgående i badrummet finnes mattsvarta detaljer.

Det mindre sovrummet har plats för säng samt tillhörande möblemang. Förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.

Separat tvättstuga för bästa komfort med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i flertalet lådor och överskåp samt arbetsbänk med tvättställ. På golvet ligger klinker och väggarna är målade.

I anslutning till hallen ligger lägenhetens andra badrum med kommod och spegelskåp med tillkommande underbelysning i svart ek. Dusch med duschväggar i klarglas med mattsvarta detaljer. Handdukstork, duschblandare samt tvättställsblandare i mattsvart. Vitt kakel på väggar och svart kalksten på golvet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening

Karta