Elin

Elin Söderlund

Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Något jag alltid strävar efter är att bli ihågkommen för min personliga service och mitt stora engagemang. Som fastighetsmäklare vill jag bidra med trygghet i det stora beslut som en köpare och säljare genomgår under bostadsaffären. Mina många år som handbollsspelare har bidragit till en enorm vinnarskalle samt en förkärlek till att träffa nya människor varje dag.

Jag är verksam i hela Göteborg med fokus på Hisingen. Just detta område ligger mig extra varmt om hjärtat då det sedan barnsben har varit mitt hem.

Varmt välkommen att kontakta mig för att prata bostad!

Vänlig hälsning,
Elin
Jag vill bli kontaktad av Elin
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Elin har gjort ett superjobb. Kunnig, trovärdig och väldigt trevlig"

Norra Ligården 34
30 jan 2023

"Hög kompetens och ingav stort förtroende och lugn i en marknad som gick in i ett turbulent skede."

Sandlidsvägen 1B
16 aug 2022

"Jag hade ett väldigt bra samarbete med Elin Söderlund vid försäljningen av min 1,5a i Backa. Elin är lätt att ha att göra med som person, och är både avslappnad, trevlig och professionell. Jag uppskattade särskilt hennes trygghet när det kom till att läsa av marknad som just nu är väldigt speciell. Man får som klient en väldigt kompetent och rak bedömning, så om ärlighet och kommunikation är viktigt gör man helt rätt att gå med denna mäklare. Tillgänglighet eller kompetens lämnar inget att önska. Elin är född till mäklare och den passionen hon visade för yrket upplevde jag utgör den bästa garanten för att varje affär når full potential för såväl säljare som köpare. Skulle anlita Elin Söderlund igen utan att blinka."

Mårbackagatan 2
10 aug 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Elin finns här: www.hittamaklare.se/elin.soderlund
Elin Söderlunds

Försäljningar