Välkommen till

Stampgatan 68B

Stampgatan 68B
3:a Stampen

Trea med stor uteplats och låg avgift - Accepterat pris

Accepterat pris! På första plan i huset ligger denna insynsskyddade och välplanerade trea med uteplats och fri utsikt mot grönska. Lägenheten är i visst behov av uppfräschning men har stor potential. Generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och genomtänkt kök med gott om förvaring. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter och utgång till den stora uteplatsen. Badrum med dusch samt gott om plats för tvättmaskin.

Detta är bostaden för er som vill bo lugnt och behagligt men ändå nära stan. Här betraktar ni centrumkärnan och evenemangsstråket med bland annat Ullevi och Scandinavium från behagligt avstånd samtidigt som man når Avenyn på bara några minuter. Närliggande Friggagatan erbjuder ett välutrustat gym, en stor Coop samt ett flertal caféer och restauranger. Kommunikationerna är dessutom goda från närliggande hållplatserna Ullevi Norra och Svingeln där både spårvagnar och bussar avgår. Vill ni förflytta er längre bort finner ni även stadens kommunikationsknutpunkt Drottningtorget och Centralstationen endast en hållplats bort.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning


De 76,9 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober. Mörkt laminatgolv och ljus tapet.

Välplanerat kök med köksinredning i trä. Utrustningen består av hällspis, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys i fullhöjd. Mörkt laminatgolv och ljus tapet. Invid fönstret ryms en matplats för se. personer. Ett stort fönster skänker rikligt med ljus till köket.

Generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och insynsskyddat läge. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord. Ekparkett och ljus tapet.

I sovrummet ryms med lätthet en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns även riktigt bra förvaringsmöjligheter i form av en garderobsvägg med fyra platsbyggda garderober. Plastmatta och ljus tapet. Från sovrummet nås lägenhetens uteplats med insynsskyddat soligt läge. Här tilltåts man även att grilla.

Det mindre sovrummet rymmer en enkelsäng och arbetshörna. Här ligger en plastmatta på golvet och på väggarna sitter en ljus tapet. En dubbelgarderob ger bra förvaring.

Rymligt badrum med helkaklade ljusrosa väggar och på golvet ligger ett ljust klinker. Inredningen består av wc, handfat, badrumsskåp med spegel, dusch samt förvaringsskåp.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Stampen
Stampen är en unik bostadsmiljö som andas både historia, nutid och framtid. Under 1600-talet uppfördes här Skansen Lejonet och de första fabrikerna. Vattnet i Vallgraven och Fattighusån var viktigt för de bryggerier och fabriker som drevs i området. Pripps Bryggerier var det sista av bryggerierna att lämna området.

Här blandas äldre tegelbyggnader med anor från 1900 blandas med toppmoderna höghus och Odinsplatsens konkava funkisfasader. I kvarteren ligger butiker, restauranger, frisörer och träningsställen. Vårdmottagningar och apotek finns också i närheten. Göteborgs stora utbud av shopping finner man innanför vallgraven och vid Nordstan. Göteborgs evenemangsstråk går från Ulleviarenorna bort till Världskulturmuseet.

I stadsdelen finns gott om föreningar inom idrott, musik och kultur. För barnfamiljen finns många förskolor, grundskolor och gymnasier. För studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Bussar och spårvagnar passerar alldeles utanför och i området finns goda parkeringsmöjligheter.

Gröna oaser finner man på de fina innergårdar som hör till många av bostadshusen. Vackra planteringar och sköna uteplatser skapar vackra blickfång och härliga stunder utomhus. Ett stenkast från Stampen ligger anrika Trädgårdsföreningen. Längs Fattighusån utmed Stampens kyrkogård löper ett fint promenadstråk där pilar doppar sina sirliga grenar i vattnet.

Stampen inbjuder till ett centralt och behagligt boende i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta