Välkommen till

Påskbergsgatan 10

Påskbergsgatan 10
1:a Örgryte / Jakobsdal

Milsvid utsikt över staden, balkong i högt läge & slående ljusinsläpp

På höjden i en anrik fastighet anno 1930 med lugnt och behagligt läge och vidsträckt utsikt över Göteborg finner ni denna välplanerade och charmiga etta! Bostaden erbjuder vackra bevarade 30-tals detaljer så som fiskbensparkett, generös takhöjd och fina fönsterbrädor i marmor. Från varje fönster har ni slående utsikt över staden och dess landmärken samt en balkong i högt och ljuvligt västerläge. Den optimala planlösningen bjuder in till umgänge och vardagsrummet är praktiskt uppdelat med sociala ytor och privata delar, trevligt kök för goda middagar och helkaklat badrum. Strax utanför porten har ni såväl stadens breda utbud, grönskande områden och bekvämligheter en kort promenad bort!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Innanför den vackra porten tar ni er upp och in genom ytterdörren. Ni kliver in i en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i flertalet garderober. Golvet kläs genomgående av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt.

Ett par steg in når ni det underbara vardagsrummet med ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Från varje fönster har ni en magisk utsikt över staden likt en tavla. Stora fönsterpartier och balkongen öppnar upp och skapar rymd. Generös takhöjd gör att rummet känns luftigt och härligt. Balkongen är mysig och går att inreda med bord och stolar. Vardagsrummet är praktiskt utformat med en social del där soffa, tv-bänk och fåtölj får plats samt en privat del med plats för säng. Över sov-delen finner ni goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i en harmonisk mörkgrå färg.

Ljust och trevligt kök som bjuder in till goda middagar med vänner och familj. Köksinredningen är vit med grått stänkskydd ovanför bänkskivan. Goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt yta att laga mat på. Intill fönstret finns en given plats för matbord. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spis med ugn samt kombinerad kyl och frys. Väggarna är målade i vitt och golvet kläs av grå klinker.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt duschhörna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Jakobsdal

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta