Välkommen till

Liljeforsgatan 34

Liljeforsgatan 34
2:a Johanneberg

Väldisponerad gaveltvåa i välskött 50+ förening

I ett citynära och naturskönt läge finner vi denna välplanerade gavellägenhet med trevliga sällskapsytor. Lägenheten har ett bekvämt läge i entréplan med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en härlig balkong i insynsskyddat läge med utsikt över naturen. Planlösningen är genomtänkt utformad med bra disposition och rymliga rum. Föreningen erbjuder flertalet gemensamhetsutrymmen såsom samlingslokal, hobbyrum, bastu, gym och övernattningslägenheter.

För att bli medlem i HSB Brf Kornsjön måste minst en i hushållet ha fyllt 50 år.

I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med god närservice, ett flertal livsmedelsbutiker, mysiga fik och restauranger. Bekväma gångavstånd och bra busskommunikation till Chalmers, Korsvägen, Götaplatsen och Kungsportsavenyn med innerstadens kultur och nöjesliv. Närhet till löpslinga, tennisbana, fotbollsplan och omtyckta Fysiken.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall med gott om plats för fri avhängning samt en generöst tilltagen klädkammare. Golvet kläs av parkett och väggarna har ljus tapet.

Köket ligger direkt till höger om entrén och har även en öppning mot vardagsrum vilket binder samman sällskapsytorna. Köket har bra förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys. Golvet kläs av plastmatta och väggarna har ljus tapet. Köket har gott om plats för ett stort matbord intill fönstret med vy mot bostadens balkong.

Vardagsrummet har ett underbart gavelläge med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till den rymliga balkongen. Den generösa ytan inbjuder till flera olika möbleringsalternativ. Golvet kläs av parkett och väggarna har ljus tapet.

Rogivande sovrum som nås från vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaring i två garderober. Golvet kläs av parkett och väggarna har ljus tapet. Ett dubbelfönster bidrar med fint ljusinsläpp.

Badrummet nås via hallen. Golvet kläs av ljus våtrumsmatta och väggarna är helkaklade i vitt med en ljusrosa bård. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, handdukstork och duschhörna. Det finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta