Välkommen till

Framnäsgatan 24D

2:a Johanneberg

Ljus & modern 50-tals pärla med soldränkt sydvästbalkong

Välkomna till denna fina 50-tals tvåa med genomgående stilrena materialval, sociala ytor att umgås på samt en balkong som vetter mot den grönskande parken och erbjuder sol från eftermiddagen fram till solnedgång. Bostaden präglas av bevarade originaldetaljer och vacker fiskbensparkett. Här bor ni i en toppmodern bostad med stilrent kök, stort vardagsrum som bjuder in till umgänge, harmoniskt sovrum samt generösa förvaringsmöjligheter. Ni har grönskan strax utanför porten och närhet till alla bekvämligheter och goda kommunikationer som tar er runt snabbt och enkelt. Promenadavstånd till Chalmers, Avenyn och stadens puls! .

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i såväl en garderob som en klädkammare. Väggarna är målade i vitt och golvet kläs av fin parkett.

Till höger in i bostaden når ni det stilrena köket med vit köksinredning som snyggt bryts av med en mörk bänkskiva i laminat och vitt stänkskydd som sträcker sig upp längs väggen. Det belysta vitrinskåpet med dörrar i rökfärgat glas blir ett effektfullt inslag. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta för den som tycker om att bjuda över vänner och familj på middag. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Köket renoverades 2020 och alla vitvaror installerades samma år. Nytt golv från 2020 och vitmålade väggar. Intill det stora fönstret finner ni en given plats för ett matbord.

Socialt och inbjudande vardagsrum som präglas av fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, vacker fiskbensparkett och en ljuvlig sydvästbalkong som vetter mot grönskan. Det höga och fria läget på balkongen gör detta till en mysig plats där man kan njuta av ett glas vin i eftermiddagssolen fram till solnedgången. Den generösa storleken på vardagsrummet gör att flera möbleringsalternativ ges och här får ni plats med såväl soffa, tv-bänk, avlastningsmöbel eller annat möblemang. Här inne är väggarna målade i vitt för en enhetlig bas att inreda efter.

Bostadens sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng, sidobord samt förvaringsmöjligheter i garderober. Nytt golv från 2020 och vitmålade väggar. Det härliga fönstret bidrar till ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med mörkbrunt stiligt klinkergolv och vitt kakel på väggarna med fondparti i duschhörnan. Inredningen består av wc, kommod med skålformat handfat, spegelskåp samt duschhörna med vikbara dörrar i glas. Badrummet renoverades ca 2018/2019, renoveringen är fackmannamässigt utförd och certifikat finns.

PLEJD finns installerat i hela lägenheten så man kan enkelt styra belysningen via mobilen.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta