Nyproducerad vindslägenhet med slående takhöjd där juridisk person tillåts som köpare

Elin Söderlund
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Johanna Håkansson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Göketorpsgatan 47

1:a Örgryte

Kortfakta

Pris/Bud:
2 550 000 kr
Avgift:
2 062 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
31,5 kvm
Våning:
4/4, hiss
Byggår:
2022
Adress:
Göketorpsgatan 47,
416 56 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu
Välkommen att kontakta Elin
Välkommen att kontakta Elin

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna unika vindslägenhet från 2022. Den generösa takhöjden i kombination med välplanerade kvadratmeter bidrar till något alldeles speciellt. Du som köpare kommer vara den första som bor i lägenheten då den stod klar för inflytt i augusti 2022. Den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor och sovalkoven genererar avskildhet. Det stora badrummet är helkaklat och har tvättmaskin.

Välkommen högst upp i huset och kliv in i denna fantastiska lägenhet!

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av snygg ekparkett i trestav som är genomgående i hela lägenheten.

De valda inredningskonceptet "Suite" har en genomtänkt hotellkänsla där HTH-köket som är helt ton i ton bildar en sobert grå fond i planlösningen. De handtagslösa överskåpen har istället en indragen bottenplatta som möjliggör den avskalade estetiken. De grå luckorna har en kantlist i ek som går igen i golvet. Köket är utrustat med induktionshäll, mikrougn, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt en integrerad kyl/frys. Intill köket finnes två garderober för förvaring.

Allrummet har ett rikligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti i två nivåer. Utsikten sträcker sig över områdets lummiga miljöer. Tack vare den öppna planlösning finns plats för mindre soffgrupp och matbord samt en säng i den avskilda sovalkoven.

Badrummet är stilrent helkaklat med ett grafiskt stående kakel och ett fönster bidrar till ett fint ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel samt dusch med vikbara väggar. Badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin vilket underlättar vardagen.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 550 000 kr

Avgift: 2 062 kr/månad. I avgiften ingår värme. Debitering enligt individuell mätning av kall- och varmvatten.

Andelstal: Andel i föreningen är 4,22%. Andel av årsavgift är 4,22%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr.

Information Bostad

Adress: Göketorpsgatan 47, 416 56 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2022

Lägenhetsnummer: 11/1301

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4. Hiss finns.

Storlek: 1 rum. Boarea 31,5 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: BRF Coucou. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 14 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Coucou registrerades 2014-01-27. Flerbostadshus i 4 våningsplan med inredd vind innehållande 14 st lägenheter. Nybyggnation med färdigställande år 2022.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

Renoveringar: Då huset är nyproducerat finns inga planerade renoveringar.

TV och bredband: Bredband: Fastigheten är ansluten till fiber. Det åligger varje medlem att teckna eget abonnemang.

Parkering: Föreningen förfogar över 9 st parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen: I källaren finnes lägenhetsförråd samt barnvagn- och cykelrum.
Grönytor med sittplatser.

Övrigt: Information gällande föreningen är tagen från den ekonomiska planen som ligger annonserad.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat bibliotek, hälsotek och café.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet gör att grönskan finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning