Välkommen till

Grafiska vägen 4C

3:a Södra Centrum

Nyproducerad gaveltrea med 12 kvm västerbalkong i fritt läge & fantastisk utsikt

I expansiva Södra Centrum ligger denna välplanerade trea om 71 kvm i nya kvarteret Tändstickan. Lägenheten har inredningsstilen Tokyo Cyber som ger ett hem med storstadspuls där inspirationen kommer från en stad som aldrig sover. Materialen har en industriell ton och konstaterar väl med varandra för att skapa starkare intryck. Generösa sällskapsytor i öppen planlösning, välutrustat kök i vinkel, två sovrum i bra storlek, goda förvaringsmöjligheter samt modernt badrum med tvättavdelning. Härligt gavelläge med ljusinsläpp från två väderstreck samt stor balkong i västerläge som blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Här bor ni i ett expansivt område med smidiga spårvagnsförbindelse till centrala Göteborg och Mölndal. Utöver bostäder byggs det även nya restauranger, kontor och butiker.

Kontakta ansvarig mäklare David Söderholm för att boka ett informationsmöte.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning


Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob. Bostaden har genomgående mattlackad vitpigmenterad askparkett (tillval) och väggarna är målade i en bruten vit nyans NCS S 1002-Y. Vita innerdörrar med klassiskt spegelmönster som extra tillval.

Generösa sällskapsytor i öppen planlösning som kan inredas med soffhörna och matplats för stora middagssällskap. Fint ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till en stor balkong i västerläge.

Köksinredning från Marbodals serie Vinga Granit med mörkgråa släta luckor, rostfria handtag, ljus laminatbänkskiva i färgen Champagne samt stänkskydd i grått blankt kakel i rak liggande sättning. Vitvaror som utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i svart/rostfritt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt.

Det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Det mindre sovrummet kan inredas med enkelsäng och skrivbord. Förvaringsmöjligheter i en garderob.

Badrummet har klinkergolv i grå kustgranit med klinkerfog i mellangrå ton och väggarna kläs i vitgrå matt kakel i rak liggande sättning. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, vikbara duschväggar i grått glas, blandare från Mora. Tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande laminatbänkskiva Gomera och två väggskåp i vitt. Det är förberett för att installera elhanddukstork.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta