Välkommen till

Karl Gustavsgatan 31

Karl Gustavsgatan 31
2:a Vasastaden

Kvadratsmart tvåa med stora fönster för ett härligt ljusinsläpp

Välkomna till denna välplanerade och ljusa tvåa belägen mitt i Vasastaden. De stora fönstren i vardagsrummet ger rikligt med naturligt ljus och erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningarna. Med smarta och platsbesparande lösningar har du gott om utrymme att leva och trivas i. Härlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Utmärkt beläget i lugna kvarter med innerstadens puls och liv några minuter bort. Populär brf med stor privat innergård. Hiss finns!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Direkt innanför ytterdörren möts du av hallen som välkomnar in till den öppna planlösningen. I hallen finns tre garderober och plats för fri avhängning av ytterkläder. Lägenheten har genomgående ekparkett och till största del ljusa väggar.

Från hallen kommer du direkt in i det rymliga vardagsrummet som rymmer både en soffgrupp och en mindre matplats. Rummet präglas av ett generöst fönsterparti som ger ett trevligt ljusinsläpp och känsla av rymd.

Köket där varje kvadratmeter nyttjas är välplanerat med optimala arbetsytor och förvaring. Köket har vita köksluckor tillsammans med stänkskydd i grå mosaik samt en grå laminatbänkskiva. Vitvarorna består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, integrerad köksfläkt, kyl med frys samt diskmaskin.

I det avskilda sovrummet med en rogivande grön färg på väggarna får en dubbelsäng samt ett skrivbord plats. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i fyra garderober.

Helkaklat badrum med vitt och ljusgrått kakel på väggar samt en ljusgrå klinker på golvet. Badrummet är utrustat med WC, handfatskommod, spegelskåp, tvättmaskin, handdukstork och dusch med glasväggar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Vasastaden
Vasastaden är belägen mitt i Göteborgs centrum och är en av stadens äldsta och pampigaste stadsdelar. De vackra, välbevarade stenhusen med detaljrika fasader präglar stadsdelens eleganta utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. De flesta av dessa hus byggdes mellan 1870-1920. Arkitekturen har inspiration från Paris och Wien.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Tvärs igenom stadsdelen, från Avenyn till Haga, löper Vasagatan och dess breda allé. Längs hela Vasagatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, skönhetssalonger, butiker och vårdmottagningar. På andra sidan vallgraven möter Göteborgs stadskärna upp med sitt stora utbud av shopping, nöjen och träningsställen.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Vasastaden är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Vasaplatsen som knutpunkt.

Sköna, gröna oaser finner man i Vasaparken, Kungsparken och vid Haga Kyrkoplan. Även Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården och Slottsskogen ligger på nära avstånd.

I Vasastaden lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta