Välkommen till

Beryllgatan 6

Beryllgatan 6
2:a Tynnered

Ljus & hemtrevlig bostad högst upp i huset

Välkomna till omtyckta Tynnered och denna ljusa bostad. Här erbjuds genomgående fina ytskikt, optimal planlösning samt underbar balkong i soligt läge. Bostaden har ett mysigt kök, socialt vardagsrum, harmoniskt sovrum samt helkaklat badrum. Tack vare den generösa storleken på samtliga rum erbjuds flera möbleringsalternativ efter behov. Strax utanför porten har ni bekvämligheter och närhet till kommunikationer som tar er runt staden på ett enkelt och smidigt sätt.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på patrik.henningsson@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus och inbjudande hall. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i en stor klädkammare. Väggarna är målade i vitt (2020) och golvet är praktisk klinker.

Ett par steg in möter ni det sociala och trevliga vardagsrummet. Här erbjuds flertalet möbleringsalternativ med såväl soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Väggarna målades om 2020 i en ljusgrå ton. Från vardagsrummet når ni bostadens mysiga balkong som med sitt höga fria läge skapar ett lugn.

I anslutning till vardagsrummet finner ni det harmoniska sovrummet med väggar målade i en dov blå kulör och med ett fönster som bidrar till fint ljusinsläpp. Här inne får ni plats med säng, byrå samt skrivbord.

Ljust kök med vit köksinredning och vitt stänkskydd. De öppna lyckorna skapar karaktär och charm. Här ges goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Intill fönstret finns en given plats för matbordet. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spis med ugn, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin (2022).

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, badkar med handdusch, spegelskåp samt handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tynnered
I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta