Välkommen till

Vädursgatan 4B

Vädursgatan 4B
3:a alt. 4:a Gårda

Generös citylägenhet med högt läge, söderbalkong & panoramautsikt

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade trea som har fönster i två väderstreck med utsikt mot himmel och grönska samt söderbalkong med panoramautsikt. Genomgående hög standard och kvalitativ utrustning. Generösa sällskapsytor med utgång till balkongen, stort kök med köksö, två rymliga sovrum, badrum med tvättsektion samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenhetens planlösning kan göras om så man får ett extra sovrum. Perfekt citylägenhet för barnfamiljen eller paret som vill ha ett hemmakontor!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob och ett förråd. Lägenheten har genomgående klassiska materialval med ekparkett och vitmålade väggar som ger ett enhetligt intryck.

Generösa, ljusa och luftiga sällskapsytor som kan inredas med soffa och matsalsbord. En del av vardagsrummet kan delas av för att skapa ett extra sovrum. Fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt utgång till en söderbalkong i högt läge med panoramautsikt. Balkongen är utrustad med en markis som styrs via en fjärrkontroll, härlig infravärme och på golvet ligger plattor i akaciaträ.

Köket har köksinredning i vitt som kombineras med arbetsytor i svart granit och stänkskydd i gråsvart glasmosaik. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin, vinkyl samt kyl med frys. Goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. En centralt placerad köksö skapar en social planlösning. Härligt gavelläge med ljusinsläpp från stora fönster.

Lägenheten har två sovrum i bra storlek med fint ljusinsläpp. Det största sovrummet har en walk-in-closet med ljusgrå heltäckningsmatta. Det andra rummet ligger precis intill och passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Stilrent badrum med mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar med fondparti i mörkgrå mosaik. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, handdukstork, inbyggd hårfön samt duschhörna med vikväggar i glas. Här finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp. I taket sitter infällda spotlights.

Gårda är en mysig stadsdel med en mix av äldre och nyare bebyggelse som är beläget längs med Mölndalsån. Här bor man med omedelbar närhet till evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium, Bergakungen, Valhallabadet och Liseberg. På behagligt gångavstånd ligger Avenyn och hela Göteborgs centrum med stort utbud av affärer och restauranger. I närområdet ligger även Ica Focus som är av stans mest välsorterade matbutiker samt flera träningsanläggningar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Gårda
Gårda är en central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid.
Området innehåller såväl bostäder och kontor som gammal bebyggelse.

Stadsdelen är med sitt strategiska läge ett populärt område. I de egna kvarteren och i grannområdena finns ett utmärkt serviceutbud. I Focus-huset finns mataffär, butiker och matställen.
Flera träningsställen ligger på nära avstånd. Göteborgs evenemangsstråk löper från Ulleviarenorna bort till Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Kommunikationerna i området är mycket goda. Nära Södra Gårda ligger Lisebergs pendelstation samt Korsvägen, knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. För den bilburne finns bra parkeringsmöjligheter.

Området har gott om föreningar inom kultur och idrott som riktar sig till alla åldrar. För barnfamiljen finns flera skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll.

Gröna oaser finner man i de prunkande innergårdar som hör till många av bostadshusen. Längs åarna löper fina promenadstråk där pilar doppar sina sirliga grenar i vattnet. Näckrosdammen och Trädgårdsföreningen är exempel på vackra parker i närheten av Gårda.

Gårda inbjuder till ett behagligt boende i nydanande Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta