Välkommen till

Kärralundsgatan 8

Kärralundsgatan 8
4:a Örgryte

Generös gavelfyra med stora sällskapsytor & två balkonger

Högt upp i huset finner ni denna ljusa och luftiga gavelfyra med fönster i fyra väderstreck och inte mindre än två balkonger. Lägenheten har en väldisponerad planlösning som erbjuder generösa sällskapsytor, tre bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Ett extra plus är att det finns både badrum med tvätt-avdelning samt separat wc vilket underlättar i vardagen och passar barnfamiljen perfekt. Välskött förening med stabil ekonomi och tillgänglig garageplats!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall som erbjuder plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Lägenheten har genomgående parkett och till största del ljusa väggar.

Ljust och härligt vardagsrum som präglas av stora fönster med insynsskyddat högt läge och fri utsikt. Härifrån nås en av lägenhetens balkonger som är inglasad och vetter mot väster med grönskande omgivningar. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp och matsalsbord.

Köket har köksinredning med vita släta luckor som kombineras med bänkytor i ek och stänkskydd i ljus stavmosaik. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket ryms en matplats för större middagssällskap. Köket har fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens andra balkong som vetter mot öster.

Lägenheten har tre sovrum i varierande storlek. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober. De två mindre sovrummen kan inredas med enkelsäng och skrivbord och här finns förvaringsmöjlighet i en garderob vardera. Alla sovrummen har fönster mot grönska.

Stort badrum med gråmelerat klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod med matchande spegelskåp och väggskåp i samma serie, handdukstork samt duschhörna med raka vikväggar i klarglas. I badrummet finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovanliggande arbetsbänk samt två förvaringsskåp. Ett litet fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet.

Det finns även en gästtoalett med gråmelerat klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfat och spegel med belysning.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Kärralund

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta