Välkommen till

Olof Rudbecksgatan 21

Olof Rudbecksgatan 21
1,5:a Johanneberg

Yteffektiv funkislägenhet med härlig karaktär

På en lugn återvändsgata omgiven av prunkande grönska finner ni denna mysiga funkislägenhet som utstrålar värme och karaktär. Rymlig och öppen planlösning med separat sovdel och stort funktionellt kök med mycket förvaring. Föreningens gemensamma terrass har härlig utsikt över Göteborg och är perfekt för sommarkvällar med vänner och familj. Här bor du även i en välskött förening med god ekonomi och låg belåning samt närhet till både universitet och allt innerstaden har att erbjuda.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Rymliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som har fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I vardagsrummet kläs golvet av ekparkett och väggarna är målade i vitt tillsammans med en ljusgrå fondvägg.

Köket har köksinredning från Ikea med bänkytor i svart sten och stänkskydd i vitt kakel som sträcker sig ända upp till taket. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll (Ariston), frånluftsfläkt (Gorenje), inbyggd varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd (Ariston), diskmaskin (Siemens) samt kyl med frys (Whirlpool). Köket är genomtänkt utformat och erbjuder generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Golvet kläs av praktiskt grått klinkergolv och väggarna är målade i ljusgrått. Invid fönstret ryms en matplats.

Mysig avskild sovdel som tidigare var en öppen sovalkov i vardagsrummet. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt tillsammans med en fondvägg i träimitation. Här finns plats för en större säng samt goda förvaringsmöjligheter.

Badrummet har gråsvart klinkergolv och kaklade väggar i vitt med gråsvarta fondpartier samt inredningsdetaljer i trä. Behaglig golvvärme och inredning som består av wc, handfat, spegel, hyllplan samt duschhörna med draperi. I taket sitter infällda spotlights.

I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, biografer, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn med sitt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Knutpunkten Korsvägen som ligger precis nedanför backen erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn. I närheten finner ni även Näckrosdammen, Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta