Välkommen till

Sixten Camps gata 12

Sixten Camps gata 12
3:a Nya Gårda

Härliga sällskapsytor & stor inglasad balkong Låg avgift.

Välkomna till en välplanerad och insynsskyddad trea högt upp i huset med fina materialval. Den öppna planlösningen i kombination med generösa fönsterpartier skapar ljus och rymd samt härliga sällskapsytor. Lägenheten har en stor inglasad balkong i sydvästläge med sol. Stort välgenomtänkt kök med klassiska materialval och kvalitativa vitvaror. Två sovrum, bra förvaringsmöjligheter och tidlöst badrum med tvättavdelning.

Välskött förening med trivsam innergård, garage och övernattningsbostad.

I Nya Gårda bor ni centralt längs med vackra Gullbergsån. I närområdet ligger Dahls baklucka som varmt rekommenderas. Evenemangsstråket med Ullevi, Filmstaden Bergakungen och Scandinavium ligger alldeles i närheten och en promenad in till stan tar cirka tio minuter. Kommunikationerna från Svingeln är mycket goda. Närliggande Friggagatan erbjuder bland annat ett välutrustat gym, en stor Coop och ett flertal caféer och restauranger.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 85 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob och en stor klädkammare. Ekparkett och vitmålade väggar.

Stort vardagsrum med öppna ytor, generöst ljusinsläpp samt utgång till den stora och härliga inglasade balkongen i sydvästläge med sol från lunchtid. Vardagsrummet kan inredas med en större soffgrupp och matsalsbord eller övrigt möblemang. Den öppna planlösningen mot köket binder samman sällskapsytorna. Ekparkett och ljust målade väggar.

Köket är generöst utformat och väl genomtänkt med gott om förvaring och bra arbetsytor. Stilren köksinredning i vitt kombineras med bänkytor i mörkgrå laminat och mörkgrått kakel. Utrustningen utgörs av induktionshäll (2021), fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin (2021) samt kyl och frys (2021) i fullhöjd. I köket ryms en matplats för stora middagssällskap och ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Från köket leds ni in till det större sovrummet. Här ryms gott och väl en dubbelsäng med tillhörande sängbord och bra förvaring i garderober. Ekparkett och beigemålade väggar. Generöst fönsterparti mot den lugna och mysiga innergården som även släpper in morgonsolen.

Via dubbla spegeldörrar från vardagsrummet kommer man in i lägenhetens andra sovrum som även kan användas som arbetsrum om man önskar. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp. Ekparkett och ljusmålade väggar.

Modernt badrum med klassiska materialval som mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt duschhörna med vikdörrar i grått glas. Här finns även en tvättavdelning med arbetsbänk, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med snabbprogram.

Hör av dig till mäklaren för mer information!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Gårda
Storstadspuls, behagligt boende och gröna oaser

Nya Gårda är en expansiv, central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid. Området som sträcker sig längs vackra Gullbergsån innehåller både bostäder och kontor och är med sitt strategiska läge ett populärt område. Här bor man med gångavstånd till centrum och med två minuter till utfartslederna med bil. Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och från närliggande hållplatsen Svingeln går flera buss- och spårvagnslinjer. De senaste tillskotten av skyskrapor som byggs i Göteborg och förnyar stadens skyline är just här i Gårda – Gårda Vesta, Kineum och City Gate – med bland annat kontor, restauranger, garage och hotell.

I både de egna kvarteren och i grannområdena finns ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Friggagatan och Odinsgatan ligger på bekvämt gångavstånd med bland annat gym och stor matbutik. I närområdet finns även både vårdcentral och skolor. Längs med Gullbergsån finns fina promenadstråk och härliga solbryggor som är populära bland de boende i området.

Nya Gårda inbjuder till ett behagligt boende i nydanande Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta