Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 14C

2:a Södra Centrum

Modern tvåa med genomtänkta inredningsval & sydvästbalkong

Välkomna till en ljus och modern tvåa högt upp i huset som har härliga sociala ytor i öppet samband med utgång till en stor balkong i sydvästläge med fri utsikt över grönskan. Bostadens genomtänkta inredningsval skapar en känsla av att den känns större än sina 55 kvm. Här erbjuds man ett välplanerat kök med kvalitativa vitvaror, rymligt sovrum, goda förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober samt modernt badrum med kombimaskin. Centralt läge i ett expansivt område med närhet till både grönområden och stadspuls. Här är det lätt att trivas!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en generös platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Lägenheten har genomgående vitlaserad trestavsparkett i ek och vitmålade väggar.

Härliga sällskapsytor i öppet samband med fint ljusflöde från flera fönster och utgång till en rymlig balkong i sydvästläge. Den generösa ytan ger utrymme för en soffgrupp, matplats för stora sällskap samt övrig inredning.

Vedumkök i grått med bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor. Arbetsytorna belyses av infällda spotlights. Kvalitativa vitvaror som utgörs av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Franke.

Lägenhetens sovrum kan inredas med dubbelsäng och tillhörande sängbord samt övrig inredning. Goda förvaringsmöjligheter i generös platsbyggd skjutdörrsgarderob som sträcker sig från golv till tak. Rogivande grönska utanför fönstret.

Modernt badrum med klinker och kakel i Carraramarmor. Inredningen består av WC, handfatskommod, spegelskåp med infälld belysning, handdukstork, duschhörna med raka infällbara glasväggar samt praktisk kombimaskin från Siemens med arbetsbänk ovan.

Den grönskande innergården bjuder in till umgänge med sin pergola, punktbelysningar och portiker som höjer områdets mysiga känsla oavsett årstid. Huset har ett perfekt läge nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta