Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 14D

Ebbe Lieberathsgatan 14D
2:a Södra centrum

Cityliv med industrikänsla & västerbalkong

Välkomna till en yteffektiv och välplanerad tvåa med fina materialval som nyproducerades 2020! Härligt ljusinsläpp året om och soldränkt västerbalkong att njuta av. Sociala ytor i öppet samband med modernt kök från Vedum, badrum med kombimaskin samt goda förvaringsmöjligheter i dubbla skjutdörrsgarderober. Ett mycket populärt och hållbart kvarter med karaktär nära grönområden såsom Safjället och Delsjön. Här finns också all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Nära Chalmers!

Obs. lägenheten är för närvarande tömd och bilderna är från tidigare försäljning.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Lägenheten har en genomgående neutral bas med mattlackad trestavsparkett i ek och vitmålade väggar i nyansen NCS S 0500-N. Som tillval har man valt massiva innerdörrar som ska ge ljuddämpande effekt.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fint ljusinsläpp och utgång till en balkong i västerläge. Här kan man inreda med soffhörna och matsalsbord.

Modern köksinredning från Vedum med betonggråa luckor, handtag i krom, bänkskiva i grålaminat samt gråmelerat kakel från serien Retro IT. Rostfria energisnåla vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl/frys och integrerad diskmaskin samt spiskåpa från Franke.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob med praktisk inredning. Fint ljusinsläpp från ett dubbelfönster.

Stilrent badrum med antracitgrå kvadratisk klinker och väggarna har vitt matt kakel med struktur. Inredningen består av wc, handfatskommod med eluttag, spegelskåp med belysning, duschhörna med raka vikdörrar i klarglas samt kombimaskin från Siemens.

Den grönskande innergården bjuder in till umgänge med sin pergola, punktbelysningar och portiker som höjer områdets mysiga känsla oavsett årstid. I föreningen finns även bland annat gästlägenhet samt gemensamhetslokal med bastu. I närområdet finns ett populärt fransk bageri, Maison Caillard Boulangerie & Pâtisserie, där man kan köpa klassiska franska bröd och bakverk till helgmyset. Huset har ett perfekt läge nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Ica Maxi, Willys och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområdet Safjället och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta