Välkommen till

Grafiska vägen 4C

1:a Södra Centrum

Nyproducerad etta med gårdsbalkong i söderläge

I Brf Plånet finns nu denna nyproducerade etta på våning 5 med rymlig balkong i soligt söderläge. Några våningar upp i huset ligger den stora takterrassen med matlagningsmöjligheter där man kan njuta av större middagar i sol och fantastisk utsikt över stan.

Öppna sociala ytor, välutrustat kök, modernt badrum med kombimaskin samt rymlig klädkammare eller kontor om man så vill. Stort allrum med goda möjligheter att enkelt bygga eller inreda sovalkov. Lägenheten har inredningsstilen Tokyo Cyber där materialen har en industriell ton och kontrasterar väl med varandra för att skapa starkare intryck. Köket har mörkgråa släta luckor med svarta handtag och golven vitpigmenterad mattlackad 3-stavsparkett i ek. Smarta funktioner som gör att du kan styra dina eluttag och dörrlås med mobilen samt få notiser om brandvarnaren eller läckagevakten skulle gå igång. Lägenheten är dessutom en av få ettor i huset som har eget externt förråd och som därmed inte utgör en del av boarean..

Här bor ni i ett expansivt område med många butiker, restauranger, kontor samt naturområden. Direkt närhet till spårvagn som tar dig till Korsvägen på 4 minuter, avenyn på 8 minuter eller centralstationen på 12 minuter.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en entré med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i både garderob och städskåp. I taket sitter infällda spotlights. Längre in i lägenheten finns även en rymlig klädkammare som även kan användas som kontor. Bostaden har genomgående vitpigmenterad mattlackad ekparkett Taranto 3-stav och väggarna är målade i en ljusgrå nyans NCS S 1502-Y.

Social planlösning med allrum och kök i öppet samband som kan inredas med soffa, matplats och säng. Rymligt allrum med goda möjligheter att enkelt bygga eller inreda sovalkov för en säng av större modell. Fint ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till en gårdsbalkong i söderläge.

Köksinredning från Marbodals serie Vinga Granit med mörkgråa släta luckor, svarta handtag, laminatbänkskiva och stänkskydd i grå betong samt blandare från Mora. Vitvaror som utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i svart/rostfritt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt.

Badrummet har klinkergolv i ljusgrå kustgranit med klinkerfog i mellangrå ton och väggarna kläs i vitt matt kakel i rak liggande sättning. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp i grått, vikbara duschväggar i klarglas, blandare från Mora. Kombimaskin från Siemens med ovanliggande laminatbänkskiva i grå betong och väggskåp i grått. Det är förberett för att installera elhanddukstork.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta