Välkommen till

Sveagatan 25

4:a Linnéstaden

Högt upp i huset med två balkonger, stor potential & uthyrningsdel

Möjligheternas 4:a med två balkonger och separat del med eget badrum och pentry! Högt beläget utan insyn med härlig utsikt över Linné & Sveaplan. Mycket stor potential och chans att renovera helt efter önskemål. Här erbjuds väl tilltagna rum, två fantastiska balkonger varav en är inglasad, socialt och inbjudande kök samt två stora badrum. Här bor ni i en mycket populär förening med stor och härlig innergård. Utanför porten väntar Linnéstadens vibrerande restaurangliv och några minuter bort ligger också Slottsskogens grönska och rekreation.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring. Genomgående fint parkettgolv och ljusa väggar. Till höger in i hallen finner ni ett badrum som är inrett med wc, handfat och duschhörna.

Vidare in når ni det sociala vardagsrummet som präglas av underbart ljusinsläpp och rymd. Här erbjuds flera möbleringsalternativ och går utmärkt att inreda som sällskapsrum där hela familjen kan samlas. Från de stora fönsterpartierna har ni slående utsikt över området och takåsarna.

I anslutning till vardagsrummet finner ni ett av bostadens två sovrum. Här får ni plats med säng, skrivbord samt förvaring i garderober.

Generöst kök med gott om plats att laga mat vid och en köksö bidrar till yta att umgås vid. Intill fönstret har ni en given plats för matbord och intill har ni utgång till den stora balkongen som vetter mot innergården. Här kan ni spendera många timmar under årets varma månader. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spis med ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Ni finner goda förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor.

Bostadens andra sovrum nås från köket och erbjuder gott om plats för säng, sidobord, byrå alternativt garderober. Härifrån har ni utgång till den stora balkongen som även nås från köket.

Längre in i bostaden når ni den avskilda delen som fungerar utmärkt som uthyrningsdel. Här finner ni en trevlig hall som knyter samman de övriga rummen. Här erbjuds en tvättstuga med plats för såväl tvättmaskin, torktumlare samt bänkyta. I dagsläget är rummet inrett med tvättmaskin och torkskåp.

Längre in finner ni ytterligare ett badrum som är inredd med wc, handfat samt duschhörna.

Vardagsrummet nås från hallen och är rymligt med plats för säng, soffgrupp samt köksbord. En kokvrå samt förvaring finner ni längst ena väggen. Från detta rummet har ni tillgång till bostadens andra balkong som är inglasad och vetter mot en magisk utsikt över omgivningarna.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Linnéstaden

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta