Välkommen till

Rosenapelgatan 27

3:a Centrala Hisingen

Välplanerad lägenhet i expansivt område

Hjärtligt välkomna till Rosenapelgatan! Här finner du en bostad med fokus på smarta lösningar, mycket god förvaring och stilrena materialval. Planlösningen är öppen och de stora fönsterpartierna låter ljuset flöda fritt. Bostaden har ett fantastiskt kök från Marbodal med påkostade vitvaror från Siemens, genomgående ekparkett samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till sist erbjuds två trevliga sovrum där det ena ger plats för en dubbelsäng och utgången till den stora balkongen belägen i ett soligt västerläge.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob.
Genomgående i hela lägenheten ligger ekgolv och väggarna är vitmålade.

Vidare in i bostaden finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning. Trevliga sällskapsytor för nära och kära och ett generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Vardagsrummet kan möbleras med soffgrupp och tillhörande möblemang samt matplats.

Stilrent kök från Marbodal med släta luckor i vitt. Ovan den mörka bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Här finns förvaring så det räcker och blir över i flertalet överskåp och utdragslådor. Köket är utrustat med inbyggs varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys i fullhöjd, allt från Siemens.

Det stora sovrummet rymmer med lätthet en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt plats för förvaringsmöbel. Här finner du utgången till bostadens möblerbara balkong i ett soligt västerläge.
Längst väggen mellan kök och sovrum löper en hel garderobsvägg, inbyggda och målade i samma kulör som köket.

I anslutning till hallen ligger det andra sovrummet som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. I dagsläget är det inrett med säng och skrivbord. Förvaringsmöjligheter finns i form av en garderob.

Modernt badrum i diskreta färger med grå klinker och vitt kakel. Inredningen består av WC, vit handfatskommod och ovansittanade spegelskåp för smidig förvaring, handdukshängare samt duschhörna med glasväggar. Praktisk tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt arbetsbänk och förvaringsskåp ovan.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta