Välkommen till

Sjupundsgatan 43

Sjupundsgatan 43
2:a Högsbohöjd

Nyproducerad lägenhet med högt i tak och uteplats

Här får du stilrena materialval, vackert golv och underbara fönsterpartier. Den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor och förvaringen är generös i såväl inbyggda garderober som en klädkammare. De helkaklade badrummet med tvättmaskin och arbetsbänk i kombo med god förvaring förenklar vardagen. Ett trivsamt och modernt hem med allt man kan önska i ett växande område med närhet till så väl Slottskogen och lugna naturområden som innerstaden och stadspulsen.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhänging av ytterkläder samt förvaring i två garderober. Golvet kläs praktiskt av klinker i grått som övergår till fint parkettgolv. Genomgående i lägenheten är väggarna målade i vitt och på golvet ligger ekparkett som skapar en enhetlig bas att inreda efter.

Ett par steg in möts ni av ett otroligt fint ljusinsläpp från flertalet fönster och balkongdörren som tar er ut till den härliga uteplatsen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig rymd och bjuder in till sociala stunder med vänner och familj. Rummet går att inreda med soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Intill fönstret finns en given plats för matbord.

Sobert kök med ljusgrå inredning från Ballingslöv som stilrent matchar med ljusgrått stänkskydd och vit bänkskiva. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor. Den maskinella utrustningen kommer från Whirlpool och utgörs av inbyggd fläkt, spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Harmoniskt, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sidobord och förvaringsmöbel. Stort fönster bidrar till såväl rymd som härligt ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Mycket goda förvaringsmöjligheter i två garderober samt en stor klädkammare.

Exklusivt helkaklat badrum med vitt kakel och ljusgrått klinkergolv. Inredningen utgörs av wc, handfatskommod från Ballinslöv i liknande ljusgråa färg som köksinredningen, spegel med belysning, handdukstork samt duschhörna med vikbara dörrar. Infällda spotlights i taket är en snygg detalj. Här erbjuds en tvätt-del med tvättmaskin med ovanliggande bänkskiva och överskåp med god förvaring som förenklar vardagssysslorna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Högsbo
I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta