Välkommen till

Persgatan 10B

Persgatan 10B
2:a Lunden

Rymlig & välplanerad gaveltvåa med underbart ljusinsläpp

Högt upp i huset finner ni denna fina och trevliga bostad med stora fönsterpartier som bidrar till ljuvligt ljusinsläpp och mycket karaktär. Bostaden erbjuder ett socialt och inbjudande vardagsrum, trevligt kök, harmoniskt sovrum samt helkaklat badrum. Här kommer ni hem och finner ro efter en lång dag. Det höga och lugna läget gör att detta är ett trivsamt område att bo i och här har ni närhet till alla bekvämligheter samt endast en kort promenad till knytpunkten Redbergsplatsen. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i en garderob och plats för avhängning. Genomgående ljusa toner och ytskikt för en enhetlig bas. Genomgående mörkt trägolv i laminat och väggarna är målade i vitt.

Ett par steg in når ni det trevliga vardagsrummet som med sitt unika hörn-läge erbjuder stora fönsterpartier som bidrar till ljusinsläpp och rymd. Här erbjuds flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk, byrå alternativt ett matbord. Väggarna är ljusgråa med en mönstrad fondvägg.

Trevligt kök med vit köksinredning som snyggt bryts av mot den fina bänkskivan i trä. Ljust kakel ligger som stänkskydd och sträcker sig upp längst väggen och blir en fin detalj. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter samt förvaring i flertalet skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande. Väggarna går i ljusgråa toner och intill det härliga fönstret finner ni plats för ett matbord.

Harmoniskt sovrum där plats för dubbelsäng, byrå alternativt skrivbord får plats. Flertalet garderober bidrar till goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i vitt.

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat, duschhörna med vikbara dörrar samt spegelskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta