Välkommen till

Gibraltargatan 60

1:a Johanneberg

Kvadratsmart funkisetta med västerbalkong & perfekt läge

Välkomna till en kvadratsmart funkispärla i omåttligt populära Johanneberg. Inte nog med att lägenheten har ett fint ljusinsläpp och balkong i västerläge så bjuder den även på generös takhöjd och fiskbensparkett i original. Välplanerade kvadratmeter där den naturliga samlingsplatsen blir allrummet som har utgång till balkongen. Sovalkoven kan enkelt skärmas av med väggar om man vill skapa känslan av en tvåa. Badrummet som är renoverat 2022 har svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdusktork samt duschhörna med vikdörrar. Renoveringen är fackmannamässigt utförd och certifikat finns.

Här bor ni i en lugn och bra förening med god blandning av unga, äldre, studerande och arbetande. Föreningen har även ett gruppavtal med förmånligt pris för bredband.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med originalparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i form av två garderober.

Rakt fram ligger köket som är välplanerat med gott om förvaring och utrymme för en mindre matplats. Köksinredning i vitt kombineras med bänkytor i trä och vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis med ugn (Cylinda, 2017), frånluftsfläkt samt kyl med frys (Electrolux). Köket har schackmönstrat golv och väggar målade i en grågrön ton.

Vidare kommer man till allrummet som präglas av fiskbensparkett i original, generöst fönsterparti samt utgång till balkongen som har eftertraktat västerläge. Allrummet kan inredas med soffa och övrig inredning medan sovalkoven har plats för dubbelsäng.

Badrummet som är renoverat 2022 har svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdusktork samt duschhörna med vikdörrar. Renoveringen är fackmannamässigt utförd och certifikat finns.

Johanneberg har en speciell karaktär med sina sluttningar, vackra och ljusa funkishus samt äldre villakvarter. Här bor du centralt, men i en lugn och harmonisk stadsdel med närhet till grönområden som Johannebergsparken och näckrosdammen. I Johanneberg finns ett stort och brett utbud av både restauranger, caféer, mataffärer, butiker och vårdcentral. Närhet till löpslinga, tennisbana, fotbollsplan och omtyckta Fysiken. Härifrån nås också Göteborgs city på en kort promenad eller cykeltur om du inte väljer att ta buss och spårvagn som tar dig över hela Göteborg.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta