Välkommen till

Sonya Hedenbratts Gata 5

3:a Örgryte / Torp

Inbjudande & ljus bostad i attraktivt område med grönskan runt hörnet

Varmt välkomna till denna fina och hemtrevliga bostad i hjärtat av Örgryte/Torp. Här finner ni genomgående exklusiva materialval, kvalitativa vitvaror och sociala ytor som bjuder in till umgänge. Bostaden har två sovrum, två badrum varav det ena med tvätt-möjligheter, en stor klädkammare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor balkong som vetter mot grönskan och de trevliga omgivningarna. I området finner ni flertalet promenadstråk, närhet till Delsjön, lokala bekvämligheter och kommunikationerna alldeles intill som tar er till city och dess generösa utbud. Föreningen är otroligt välskött och stabil. Välkomna hem!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Golvet kläs genomgående av mattlackerad ekparkett och väggarna i hallen är målade i en fin gul kulör. En skjutdörrsgarderob med spegeldörrar bidrar till ytterligare förvaring.

Ett par steg in når ni det trevliga vardagsrummet med mycket rymd och plats för hela familjen att samlas efter en lång dag. Den generösa ytan gör att flera möbleringsalternativ ges för såväl soffgrupp, tv-bänk, bokhylla samt övrigt möblemang. Stort fönsterparti öppnar upp och släpper in ett otroligt fint ljus. Väggarna är även här inne målade i samma gula ton och på en vägg pryds en mönstrad tapet. Härifrån har ni direkt utgång till den underbara västerbalkongen som med sitt höga och fria läge är en plats att finna ro. Här ute kan ni med enkelhet inreda med utemöbler.

Stilrent och klassiskt kök från Marbodal med vit köksinredning, vitt stänkskydd samt mörk bänkskiva i sten. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor samt goda ytor att laga mat på. Intill fönstret finner ni en given plats för ett matbord. Den maskinella utrustningen består av fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn i praktiskt höjd, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från högkvalitativa Miele.

Bostadens privata delar når ni från hallen till höger. Master bedroom är rymligt med plats för dubbelsäng, skrivbord eller byrå. Från fönstret har ni fint ljusinsläpp. En inbyggd skjutdörrsgarderob ger goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i samma gula färg och ena väggen har en mönstrad fondvägg.

Det andra sovrummet är idag inrett som kontor och bibliotek. Här finns goda ytor att inreda efter eget behov med plats för såväl säng, skrivbord eller byrå. Ett linneskåp bidrar till förvaring. Även här inne finner ni den gula tonen på väggarna.

Bostaden erbjuder två badrum. Det större badrummet har vitt kakel på väggarna och klinkergolv i en brun/beige färg. Badrummet är rymligt med en tvätt-del i den inre delen med tvättmaskin och torktumlare från Miele, utdragbar torkställning, samt vägghängda skåp vilket förenklar vardagssysslorna. Inredningen består utav en wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasdörrar samt handdukstork. Underliggande golvvärme för extra komfort.

En helkaklad gäst-wc nås från hallen med vitt kakel på väggarna och grå/svart klinkergolv. Inredningen består är wc, handfatskommod, spegel med belysning samt en hylla på väggen.

I bostaden finner ni en stor klädkammare med inredning från Elfa som ger generös förvaring till hela familjen.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta